הסופלה שוקולד של רוני ונציה

BARI10

New member
הסופלה שוקולד של רוני ונציה

משהו עשה את הסופלה שוקולד של רוני ונציה? אני עשיתי (ניסיתי) אחד על אחד מה שכתוב במתכון ויצא לי ממש גרוע הסופלה צנחו וזרקתי הכל לפח
 

לוPה

New member
אצלי זה מתכון הבית

אני עושה אותו כבר שנים הוא התפרסם עוד לפני עידן הספר בזמנים מודרנים בכל אופן כל סופלה נופל ואין לי בעיה עם זה מה שאתה יכולה לעשות זה להגיש את זה עם כדור גלידה או מסקרפונה מעורבבת עם סוכר וניל או רוטב פירות יער ואצלי הוא בן בית קבוע במקפיא
 

BARI10

New member
שאלה לגבי המתכון

גם את עושה את הסופלה ללא קמח? אני מנסה להבין איפה טעיתי: חום תנור של 180 מעלות ואפייה של 13 דקות - זה גם במתכון שלך? תודה
 

לוPה

New member
אני לא בבית עכשיו

ובכל מקרה אם הוא שכן בפריזר זה לוקח יותר זמן אפיה אני מציצה כבר אחרי 8 דקות וזה תלוי בגודל הכלי ואז כשהוא מגיע לגובה הרצוי גבעונת אני מוציאה ומיד מגישה לפעמים הפוך ורוטב עליו ולפעמים בכלי עם כפית
 

לוPה

New member
יש 2 מתכונים בספר

עכשיו אני בבית.... בעמוד 32 עם קמח ומצוייןןןןןן ובעמוד 56 עוד יותר טוב אין קמח ופחות יציב! אבל ממש חבלז.... ואין על רוני ונציה לא קרה לי ולו פעם אחת טעות במתכונים שלה אני ועוד כמה מחברותי מכורים לה... ועכשיו השאלה היא ההתאמה לחיך ולחייך שלי ההתאמה היא כמעט 100 אחוז אז מה יש להגיד....
 

לוPה

New member
אולי לא ציפית לדבר הנכון

סופלה אמור לצנוח...אחרת בדרכי מירמה עשו אותו מיצבים למינהם וכל מיני שלא ראויי שיהיו בסופלה
 

לוPה

New member
לפני האפיה עדיף

אבל אם אין תנור למקום שאני לוקחת אז אופה לפני ומחממת במיקרו וגם אם נישאר ולא אכלו את הכל וגם במקרר אפשר לשמור עד שבוע לא אפוי
 
למעלה