הסופגניות כבר כאן!!!11ט8'57

Witchcrafts

New member
הסופגניות כבר כאן!!!11ט8'57

מה התכנונים שלכם לשבוע הקרוב? בכמה סופגניות יצא לכם לגעת? היום אלתרנו בבסיס חנוכיה והדלקנו אותה. היה משעשע ותיעדתי את הכל. חג אורים שמח, חנוכריסמס אחלה־בחלה לכולכם.~

Witchcrafts

New member
אין מחשב.

ז"א, יש לי את הנייד, אבל המחשב היום־יומי שלי שבק חיים, כך שלא אוכל להתחבר אל המסנג'ר בזמן הקרוב. אחרי שאצליח לשחזר (אחרת, לא יודעת מה אעשה. אני מתכחשת לאופציה שהמידע שם אבוד) את מה שיש לי על ההארד דיסק, אפרמט את המחשב והמצב יחזור לקדמותו. אה, והנייד הזה ממש מעפן!!!!11ךןו6טמY^W%'בא'/
פעם הקלדתם על מקשים במחשב שכזה? גועל נפש פשוט! אני צריכה להרביץ להם כדי שיופיעו. >>;; ושלא נדבר על זה שהמפרט שלו כ"כ עצוב ועלוב, עד כדי כך שכל שטות כאן לוקחת יובל. ארג. תנחומים יתקבלו בברכה. |רחמים עצמיים|

Toft

New member
אבוד?! @@

איך זה קרה?! למה?! סיטואצייה?! אופצייה?! אההההההההה!@#!@#!@# אני מקווה שזה יסתדר מהר, עד אז (עד כמה שהמחשב גרוטאה) תנסי כמה שיותר דרך הנייד :\ ואני כלכך מכיר את זה, שונא מחשבים ניידים, מקשים דקים וצמודים אחד לשני, מחליק קבוע... אבל כשאין ברירה, אין ברירה!@# החלמה מהירה למחשב וזה :( משתתף בצערך עד קצה העומק

Witchcrafts

New member
חלילה, אני מקווה שההארדיסק לא אבוד.

מדובר בסיפור ארוך וסוחט דמעות על מערכת הפעלה מעפנה, אח אגוצנטרי ושטן נואשת...
אעדכן ברגע שיהיו התפתחויות עם הקבצים היקרים. |מחזיק אצבעות| ואחפור לך על הכל בהזדמנות הראשונה.~ (מזל שאני סוגרת שבת; המחשב האזרחי כאן מפצה על הנייד המעפן שלי.) תודה רבה, צדיק! ^^;

למעלה