הסוף

אףפעם

New member
הסוף

סוף הסדרה, הפרק השמיני והאחרון, -מה הייתם רוצים שיקרה בו? -אם אתם הייתם כותבים את הסדרה מה היה הסוף? -מה יקרה בו לדעתכם? -מה אתם ממש ממש לא רוצים שיקרה שם? אני באופן אישי, חושבת שהם יפרדו וכל אחד יחיה את חייו, כי ככה זה חייב להיות אחרת זה יהיה רומנטי-קיטשי-פלאפי מידי. זה יהיה הסוף הכי מצאותי. אבל אני לא רוצה אותו... אני הייתי רוצה שזה יגמר שהם ביחד בדרך כל שהיא. אם אני הייתי כותבת את הסדרה, הייתי רוצחת אותם את שניהם. זה נראת לי האפשרות הכי טובה, ככה זה גם מצאותי וגם הם ביחד בסוף. או שאבא של רוח'לה או מיששהו שמה ירצח את זוריק והיא תתאבד אחריו... ואני ממש לא רוצה שזה יגמר באופן מוזר כזה, חסר סיום.

osh360

New member
מה?!??!../images/Emo182.gif

יש רק 8 פרקים?

osh360

New member
יוו ואני חשבתי../images/Emo182.gif

כה 36 פרקים ואמרתי יוו זה קצת אבל נתנחם שיש כל שבוע וזה ייראה הרבה.. אבל 8?!?!?!?!

דעתי ../images/Emo9.gif

אני חושבת שכמו בכל סיפור אהבה,גם לסדרה הזו יהיה סוף טוב. רוחל'ה תצטרך להחליט במה היא בוחרת - במשפחה או באהבה. הראו גם באחד הקטעים של התוכנית שאמא שלה אומרת לה - "אם את עוזבת את המקום הזה,אין לך לאן לחזור". היא תהיה בדילמה קשה. לבסוף היא תחליט לעזוב את המשפחה לטובת האהבה שלה,לטובת החופש,לטובת הרצונות האישיים שלה. אני חושבת שהסוף יהיה מצד אחד מתוק,מצד אחד מר. אחרי הכל,צריך לוותר על דבר אחד כדי לקבל את השני. לא הייתי רוצה לראות את הסוף טראגי,עד כמה שסוף מהסוג הזה היה מעצים את האווירה ומרגש אותנו,הצופים. הייתי רוצה סוף טוב,שמעלה חיוך על פניהם של האנשים בבית מצד אחד ומפגין מעט אופטימיות בנוגע לנושא הזה,סוף שמראה שבכל זאת ישנו פתרון,גם אם הוא קשה וקודר. איך שזה לא יהיה,זה יהיה מרגש ובהחלט יגרום לי להזיל כמה דמעות.

naama9999

New member
מה זה לטובת החופש?

לטובת האהבה אני מבינה, אבל החופש? באמת נראה לך שכל החרדים (והחרדיות) חי'ים בבית כלא חשוך ומדוכא? למה הסטיגמות האלה? נכנסת פעם לתוך חי'ים ממש של חרדיות וראית איך הן חיות שאת אומרת שהיא יוצאת לטובת החופש? למה???

Sigals3

New member
הם לא חיים בבית כלא חשוך ומדוכא.

אבל עובדה שהדמות המרכזית בעלילה חיה במציאות כזאת בה היא לא יכולה למשש את האהבה שלה. היא לא יכולה לגעת בגבר,לא יכולה לדבר איתו,לא יכולה להסתכל עליו. זה נראה לך חופש? בחירה אישית? עובדה שלא,כי זה לא מה שהיא רוצה,זו המציאות שנכפתה עלייה. אני לא באה בכוונה להכליל,אני לא יודעת מה קורה בעולמן של הבנות החרדיות ואני גם לא רוצה לדבר סתם,כי אני לא מכירה את העולם הזה מקרוב. אין לי גם מטרה לפגוע או להעליב,אבל זו האמת.

zepple

New member
בקשר לזה..

אני דתיה, אבל לא חרדית, אז אני לא ממש יכולה לדבר מהפה של בחורה חרדית, אבל בכ"ז: לפי מה שקראתי סיגל מגדירה חופש כיכולת לעשות מה שרוצים-כמו למשל לגעת בזוריק (?), וזה בדיוק הרעיון שעומד בבסיס היהדות- שאנחנו לא עושים מה שאנחנו רוצים, לכן זה נקרא "ע-ו-ל מצוות"-זה מאוד לא פשוט. דבר שני- אנחנו מאמינים שהמצוות מכוונות אותנו לחיים שיהיו הכי טובים לנו. אז אולי כרגע זה לא נוח לי אבל בעתיד זה לטובתי. בסיפור של רוחל'ה נכנס גם הענין של תגובת הסביבה. אם יראו אותם ביחד [אפילו לא בקשר רומנטי, אלא סתם מדברים] ינדו אותה ואת המשפחה שלה מהקהילה, וזה לא כזה פשוט כי החברה החרדית מבוססת על הקהילתיות. אה, וגם חרדים מתאהבים [אפילו שזה לא נראה כך בסדרה]. תהנו!

אני מצטערת אם פגעתי.

אני לא אדם שנוהג לחשוב לפי סטיגמות,ואני מצטערת אם פגעתי בך או העלבתי. רצונותיו האישיים של כל אדם ואדם הוא חלק בלתי נפרד מהחופש האישי שלו,מהיותו אדם שעושה מה שהלב שלו מנחה אותו לעשות. בחירת אהבה היא גם חלק מהחופש האישי של כל אחד ואחד מאיתנו,וזו הייתה כוונתי. שאר התחומים אינם קשורים כאן,אלא רק האהבה,שהיא החלק המרכזי בתוכנית. היא תלחם למען האהבה שלה,למען הרצון שלה לחיות עם מישהו אחר בניגוד למה שנהוג בחברה בה היא חיה,למען החופש שלה לעשות את מה שהיא רוצה לעשות ולא מה שמקובל שתעשה.

CU22 האחת

New member
../images/Emo7.gifוואו איזה מבאס שזה רק 8 פרקים

חשבתי שיותר באסה בכל מקרה גם אני מצפה לסוף טוב שרוחל'ה תעזוב את הבית ותלך אחרי האהבה הגדולה שלה זוריק ואם זה לא יקרה אז הוא תמיד מוזמן לבוא אלי
אני יקבל אותו בשמחה

אורלוש5

New member
בטוח יהיה סוף טוף...../images/Emo3.gif

הסוף כניראה יהיה סוף טוב... אבל זה יותר מידי צפוי וקיטשי...וחבל הייתי כותבת סוף מפתיע שהם לא נישארים ביחד כי בתכלס זה באמת עדיף מסוף טוב כל הסדרות הדפוקות נגמרות בסוף טוב וצפוי עדיף סוף דרמטי ומרגש שאין בכל סידרה זה יהפוך את הסידרה יותר מיוחדת ממה שהיא עכשיו!!
אוףף
כזה חבל שזה רק 8 פרקים...

בת 1986

New member
אממ..

הסוף יהיה שכל אחד יחיה את חייו בנפרד לדעתי.. וברור שהייתי רוצה שהם יעזבו את העבר שלהם ויפתחו ביחד דף חדש...

מה,זה סרט ערבי?

בס"ד שזה אמור להגמר ברצח?
רחמנא ליצלן. אני תקווה ותפילה להפי אנד. אבל רצח לא בבית ספרנו! אחרת במה אנו שונים מהערבים?!(רצח על חילול כבוד המשפחה וכאלה).

Sivan 85

New member
והם חיו באושר ועושר....(או שלא)

לא יכול להיות לזה סוף טוב... זאת נוסחה לאסון מההתחלה... אבל זה מה שרומנטי ודרמטי פה.. אני חושבת שאם זה יסתיים בצורה טובה זה יאכזב אותי טיפה כי זה לא מציאותי..

osh360

New member
לא משנה .../images/Emo182.gif

באמת שלא משנה לי אם זה יהיה סוף כמו כל הסופים של ה"אפי אנד" העיר שיהיו ביחד
[מה שלא נראלי
].

לא נכנסתי להודעה הראשית../images/Emo184.gif

אני די מפחדת שרשום שם משהו לגבי מה שהולך לקרות, שונאת ספוילרים.. זה ספוילר מה שרשום?

למעלה