הסוף

ronitr11

New member
הסוף

שוכבת לבד בחדר הקר המקום נראה לי מאוד מנוכר עירומה לגמרי כביום היוולדי חיכיתי לך ממש לבדי לא הגעת נתת צילצול הרגשתי שיש כאן קטע של ניצול לפני שיצאת אמרת שתכף תשוב אמרת שהכי חשוב זה התקשוב הסקס אמרת היה נהדר גם אם הזין לא תמיד חדר לפתע צלצל הפלאפון וקדרה הרגשתך מיד ידעתי מהצד השני היתה אישתך התחלת ליילל כמו ילד קטן חשבתי שאתה יותר איתן המיטה עדיין ריקה למחצה וכל שביקשתי הוא מחסה נתת לי אותו בגדול היה לי הרבה מקום לגדול אהבתי אותך אותי שוגל אהבתי להרגיש אותך כמו אל אהבתי אותך להרגיש בפנים אהבתי אותך יושבת לך על הפנים אהבתי אותך רוכן מעלי אהבתי אותך שוכב תחתי אהבתי אותך בבית שלי אהבתי אותך גם כשהיתה שלילי מתגעגעת לריחות ולמגע מצפה שתכנס פה עוד רגע מתגעגעת לתנועות ולחדירה הייתה לך אחלה של דירה רוצה אותך אהובי שנכחד כאב הפרדה היה כלכך חד עכשיו כנראה זה נגמר נשאר לי בפה טעם מר זוכרת איתך כל זיון שהיה בשבילי זו היתה חוויה גרמת לי שיאים חדשים הצת לי את כל החושים ליבי עבד שעות נוספות לספק לי דם בכל הגמירות אתה אמרת הם עוד יראו את זעקותי וגניחותי כולם שמעו יד רגל עיניים ואף לא זנחת גם את העפעף כל מילימטר בגופי חקרת זה נגמר וזה סופי יש לי רטט בכל גופי היה זה רומן נפלא מהסרטים אני מביימת משחקת וכותבת זהו סופו של הסרט...

mr_lonely

New member
זכר פגישה אחרונה

געגוע מלווה אותו אל עולם החלומות וערגה תקיץ אותו עם שחר. דמותה בחלומותיו ובהזיותיו. זכר פגישה אחרונה מלבה בו יצרים. מחכה לרגע שיראנה שוב.

עצוב ומרגש

וכתוב נפלא

למעלה