הסוף

אודו

New member
הסוף

אתמול בערב חזרתי מניו יורק. הרשמים שלי משם הם כדקלמן: זה הסוף של טרק. טוב לא הסוף, אבל פירפורי גסיסה מתקדמים. למה? אז ככה: לאחר חיפושים נרחווים הצלחתי למצוא חנות של טרק. חנות קטנטנה שהיה בא רק דגם של ספינה ודגם של פייזר. מי שישנתי אצלו היא אוהבת טרק ועשתה איתי סיור בכל החנויות שהיא זוכרת. כולן סגורות. אפשר למצוא רק באינטרנט דברים לקניה, וזה לא חוכמה: אפשר למצוא גם של "אני אוהב את ג'יני". עכשיו אני בטוח: הטרק דועך בין הידים שלנו. מה אפשר לעשות? להחזיק אצבעות שברמן&ברגה יעשו משהו דרסטי, ומהר! אחרת לא ישאר לנו כלום חוץ מזכרונות

בצל אל

New member
הדבר הכי טוב שיכול לקרות לטרק

עכשיו, הוא שריק ברמן יעביר את השרביט. האיש מיצה את עצמו. הקריאטיביות שלו בזבל, והוא נשען על גימיקים שנועדו להעלות רייטינג (מי אמר ט'פאל בעונת הייחום) במקום על עלילות טרקיות משובחות.

sysiphus

New member
אתה מה-זה מגזים

הייתי בניו יורק לפני חמש שנים ולפני חצי שנה. המצב לא היה כזה שונה. בכל חנויות הספרים הגדולות תמצא מדפים על גבי מדפים של כל ספרות TREK. בכל חנויות הקומיקס הגדולות תמצא את מדף ייעודי ל-קומיקס TREK ופינת הגימיקים משהו נחמד מ-TREK, אבל לא יותר מדי. זה גם הפתיע אותי מאוד, אבל ב-forbidden planet בלונדון מצאתי הרבה יותר TREK מאשר ב-forbidden planet של ניו יורק. ולפני חצי שנה גם הייתי בלונדון, ואכן - יש פחות. בדיוק נמסיס יצא אז היה הרבה מרצ'נדייס של נמסיס, אבל לא היה יותר מזה. לא היו סיכות למשל - אכזבה... פחות, אבל מכאן ועד גסיסה יש מרחק רב... אל תשכח שעדיין יש מספר עשרות מיליוני אנשים בארה"ב בלבד שמחשיבים את עצמם בתור אוהדי TREK... זה לא קהל שמבוטל בקלות, והאולפנים ירצו להמשיך ולקחת את הכסף שלהם (ושלנו...) אבל הדכדוך שלך לגבי זה שלא מצאת כלום בניו יורק לא במקומו. ניו יורק אף פעם לא הייתה המקום למצוא בו מיליון ואחד דברים של TREK. מוזר, אני יודע, אבל גם בניו יורק אין הכל.

למעלה