הסוף

הסוף../images/Emo58.gif

הרגע סיימתי את פרק 513 ועצוב לי שזה נגמר,אבל אולי עדיף ככה שהסידרה הסתיימה ולא נמרחה. בקשר לסוף,דעתי שזה היה הסיום הכי "נכון" וככה צריך להיות... בראיין זה בראיין וזהו!

Shane11

New member
מה את רוצה להגיד בזה??

אני כבר חשבתי שמשהו ...... מסתדר

pika18

New member
../images/Emo58.gifלא אהבתי את הפרק האחרון

הפרק האחרון היה על הפנים-לא רציתי שהם יתחתנו ,אבל לפחות יהיו ביחד ולא שג'סטין יעזוב לעיר אחרת.גם אין שום דרך לדעת מהפרק האחרון אם הם זוג או לא וזה מה שהרס את הפרק האחרון.זה סוף פתוח ואני שונאת שמסיימים ככה סידרה.

מצד שני../images/Emo58.gif

זה היופי ביחסים ביניהם,ששום טבעת או חתונה לא תבטא את האהבה והקשר ביניהם.ויש משפט שג'סטין אמר לבראיין "אתה היחידי שלא הפר שום הבטחה" וזה אומר הכל!!!

Reutk

Active member
../images/Emo58.gifאני לא חושבת

שזה סוף פתוח כי לסדרה אף פעם לא קראו "ג'סטין ובריאן" ואולי יש הרבה צופים שהיו רוצים שככה זה יהיה אבל זה לא מה שצריך להכתיב לתסריטאים אייך לסיים את הסדרה.

pika18

New member
אני...../images/Emo58.gif

אני לא יודעת אם ראית או לא ראית את הפרק האחרון ,אבל בקשר לדמויות של בריאן וג'סטין זה סוף פתוח....את לא יכולה לדעת מה יהיהי בשונה מישאר הדמויות.אבל בלי שום קשר פשוט עצוב לי שהסידרה היסתיימה.ואני מחכה ליראות אותה נורמלי שוב ביס.

מימיל

New member
לא קשור אבל יש לי שאלה- *ספויילר*

מישהו יכול להגיד לי באיזה קטע בפרק 11 בריאן אומר לג'סטין שהוא אוהב אותו?

../images/Emo58.gif

כשהוא חזר לבבילון אחרי שהוא היה בבית חולים,ומצא את ג'סטין שם.הוא חיבק אותו ואז נאמרו המילים הנדירות :)

מימיל

New member
תודה אבל זה היה בפרק 10 :)

אני שאלתי לגביי פרק 11... והסצינה בבבילון הייתה אחת היפות בכל הסדרה!

pika18

New member
הוא גם../images/Emo58.gif

אומר לו שהוא אוהב אותו ב511 שהוא מציע לו נישואים בפעם ה2-בבית שהוא קנה להם.

Mrs ShiR

New member
../images/Emo15.gifשאלה

איך אתם מורידים את הפרקים האלו? ז"א, לא שידרו אותם עדיין בארה"ב, נכון? ככה שאי אפשר להוריד אותם מהאימיול (ניראה לי
)

G I L R IV

New member
?אתם מורידים מצסינות קטנות נכון

מתיזר ... למשל 5011 זה למשל לו שודר עדיים אבל לחברי "תוכנות ההורדות זה נקרע תיזר {הדלפה מבינים
בכול מקרה ביום ראשון הזה יש עוד פרק QUEER AS FOLK E11
-אל תורידי אותו בן =רגע תחכו קצת זמן

G I L R IV

New member
MRS תיראי

אפשר להוריד פרק
עד לפרק הבא של הערוץ שם ?,הכי גאים שיש ..שודרו עד כה עד 9 פרקים ונשאר עוד 4 פרקים לסיום -אני עוכב אחרי השידורים של אמריקה בעמצעות לוח שידורים בYahoo

מימיל

New member
שאלה (בערך ספויילר...נראה לי)

בפרק האחרון, בקטע האחרון שבריאן רוקד לבד בבאבילון ומייקל אומר משהו ברקע, מה הוא אומר?

מימיל

New member
מקפיצה שוב

בבקשה, אני מחכה כבר כמה ימים, מישהו יודע מה מייקל אומר??

למעלה