הסוף של הסיפור - שאלה!!!

manali1

New member
הסוף של הסיפור - שאלה!!!

שלום לכולם. בחורה שהייתי איתה בקשר רומנטי לא מזמן, שלחה לי לינק ליו טיוב לקליפ של איה כורם שנקרא הסוף של הסיפור. דיברתי איתה במסנג'ר והרגשתי ממנה שהיא די בועטת אותי מכל המדרגות ולא רוצה שום קשר איתי. בהמשך השיחה היא שלחה לי את הלינק לקליפ הזה ואמרה לי: "זה בדיוק עלינו, תראי ותפנימי, יאללה ביי". ראיתי את הקליפ, הקשבתי למילים ואני ממש מבולבלת. בקליפ נראה שאיה כורם אומרת שכל הקשר הזה בכלל לא היה צריך להגמר ככה. שהיה צריך או לסיים אותו סופית בטריקת דלת או למסד אותו בחתונה. יש תחושה בקליפ שאיה כורם מרגישה משהו לבחור הזה ושיש בה משהו שעוד רוצה אותו או משהו שלא סגור בינהם. כל הזמן איה אומרת: זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור. אז מה אני אמורה להבין מהבחורה ששלחה לי את הקליפ הזה? ש...מה?!? שהיא רוצה.. מה?? במסנג'ר היה נראה לי שהיא כועסת מאוד, אבל הקליפ מדבר על משהו לא סגור סופית ושיש צורך לבדוק אותו שוב.. לא? בקיצור, תעזרו לי להבין איזה מסר אותה בחורה רצתה להעביר לי... היא רוצה שאצא לה מהחיים או שאכנס אליהם שוב? ממש לא הבנתי. הרגשתי שממש ממש חשוב לה שאני אקשיב לשיר הזה, היא ממש רצתה שאקשיב ואפנים- - אבל יצאתי ממנו רק יותר מבולבלת. יש רעיונות ?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאממ זה קצת מסובך

מה קרה לפני שהיא הראתה לך את הקליפ?

manali1

New member
לא קרה כלום

והאמת שזה לא באמת משנה... אני לא מחפשת ניתוח של מה שהיא אמרה לי במסנג'ר, אלא ניתוח של השיר. מה המסר של השיר? נגיד לא היה שום דיבורים לפניו ורק היו מבקשים ממני לראות אותו, מה הייתי אמרוה להבין ממנו?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאת הפירוש המדוייק רק איה יודעת

אבל לדעתי מדובר באמת על משהו לא גמור, שהסוף שלו לא היה ברור וחסר שם משהו כדי לסיים אותו (או לא לסיים אותו) כמו שצריך... הקשר נגמר בחוסר וודאות כזאת, והיא רוצה לסיים אותו כמו שצריך ולא בהתעלמות ו"מפגש של עגלות באמצע השדרה"... יש גם את המשפט- "ואלוהים הרי יודע שרציתי לדבר, אבל הייתי מתקשרת, אם היה לי מה לומר" זאת אומרת לדעתי שהיא כן רוצה משהו, אבל היא בעצמה לא סגורה מה...

ady18

Well-known member
../images/Emo207.gif

איזה כיבוד הכוונה להביא? חטיפים או מה לא הבנתי תודה על ההסבר:)

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifכן...

משהו לנשנש או בקבוק שתיה

שונצצ

New member
שאלה חשובה לי אל כולכם! ../images/Emo3.gif

מה להביא את העוגיות של פעם קודמת או להפתיע עם משהו חדש?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifתלוי אם ההפתעה תהיה גם טעימה לפחות כמו

העוגיות של פעם קודמת

ady18

Well-known member
למה לא נותן להכנס לפייסבוק של איה?:(

וצריך אישור?

למעלה