הסוף לדוגמניות רזות?

yuli17

New member
הסוף לדוגמניות רזות?

ראשי האופנה בארץ שהתפרנסו עד לא מכבר מצילומים של דוגמניות שדופות, החליטו לשים לזה קץ. מעכשיו דוגמנית רזה מדי תיאלץ למצוא עבודה במקום אחר. בראש המהפכה: צלם האופנה עדי ברקן

מהלך מצויין

באמת הגיע הזמן לנהל את הענף הזה בצורה שלא תפגע בבנות שרוצות להגשים את חלומן. אני אישית ממליץ לכל אחת ללא קשר לעולם הדוגמנות לגשת לדיאטנית לעשות בדיקה שגרתית ולוודא שגופה אכן מאוזן.

DINDINA1

New member
זה בהחלט מצויין אבל...

"היוזמה מאוד פשוטה: כל בחורה או דוגמנית שמגיעה לאחת מחברות הפרסומת הגדולות לצורך קמפיין אופנה, תהיה חייבת לעבור בדיקת מסת גוף אצל תזונאית כדי לוודא שהיא שומרת על תזונה מאוזנת. אם יימצא שמסת הגוף שלה נמוכה מהתקין, לא משנה אם היא כוכבת או דוגמנית מתחילה, היא לא תוכל להשתתף בשום אודישן של חברות הפרסומת אשר חתמו על העצומה, ורובן חתמו". אחת [כמוני למשל] שרזה וזה לא בגלל שהיא לא אוכלת אלה בגלל הגנים שלה. כולם במשפחה שלי רזים וכמה שאני אוכלת אני לא משמינה,מה יהיה אם כאלה? הרי אי אפשר להכריח את הגוף שלי להשמין,גם אם אני לא אעסוק בפעילות גופנית.

Gal Nissan

New member
סתם שטויות...

אני רוצה לראות שבאמת יצלמו דוגמנית או יעלו על מסלול מישהי שהמשקל שלה עובר את ה 50 {בעוד היא 1.70 פחות או יותר }. או רוצה לראות שילדה תתפרסם בארץ כדוגמנית ותהפוך לדוגמנית הבאה של ישראל בזמן שיש לה קצת בשר... בקיצור שטויות...

Gal Nissan

New member
דבר ראשון תודה חחח

דבר שני בנו לא אמרתי שאני לא מסכימה עם הכתבה ואכן יש הרבה בחורות מהממות שלא סובלות מתת תזונה , אבל מצד שני כמה שעולם הדוגמנות משחק אותה נלחם באנורקסיה הרי כולם יודעים שהוא לא יקבל בחורה עם טיפה בטן, זה ברור, זה צבוע, וזה חבל...

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif וואו אני כל כך בעד!

יהיה הרבה יותר יפה לראות דוגמנית עם -קצת- בטן.

Gingerhores

New member
לדעתי זה ממש לא נכון....

דוגמנית כן צריכה להיות רזה לא ברמות של אנורקסיה אבל כמו בר רפאלי למשל...או נועה תשבי..

נולה24

New member
נועה תשבי

הורסת. היא בחורה מלאה. בר רפאלי הורסת גם- היא רזה. הן מדגמנות ללינים שונים. :*)

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif נו, בדיוק לזה

התכוונתי! ואגב בר רזה אבל ממש לא אנורקסית... הכוונה היא באמת שדוגמניות יהיו רזות אבל לא קרש!

קלאודיה שיפר נגד דוגמניות רזות מדי

דוגמנית העל הגרמניה מצטרפת לביקורת סביב דוגמניות רזות מדי: "דוגמניות תמיד היו רזות. אבל כיום זה פשוט בלתי ייאמן". לכתבה המלאה לחצו כאן

Philip Kay

New member
צר לי לבשר...

אוי אני מרגיש כזה רע שאני אומר את זה כי זה יכול לבאס הרבה בנות פה... אבל אני חייב להגיד לכם את האמת... נכון יצא כתבה על הנושא בקשר לדוגמניות רזות מדי... וזה נכון שכבר בנות במידות מינוס 4 כבר לא היחידות שמדגמנות. אני גם בעד גוף עם אחוז שומן רגיל אבל אין מה לעשות מה שהולך מעבר לים כמו אירופה וארה"ב, בחיים לא ישתנה לפחות לא בזמן הקרוב. שלא תבינו אותי לא נכון אני ממש לא בעד מישהי כ"כ רזה שכבר שגודל לה שיערות כי הגוף לא יודע איך להתמודד עם הטמפרטורה בסביבה... אבל תמיד הדוגמנית הרזה תצליח יותר מדוגמנית שהיא לא מידה 0 או 2. זה נכון שיש דוגמניות מידות גדולות, אבל זה אומר מידה 4 גג 6 (ושש זה כאילו גדולה מאוד ותחום הזה!) אה כן ואגב עדי ברקן הוא צלם שעכשיו עושה צילומים לחתונות... אין לו כבר כוח בעולם הדוגמנות יותר אחרי הפרשה שלו עם סנדי בר... הכל הלך לו אבל הכל! הוא כבר לא נחשב לכלום...

ran refael

New member
הכתבה מדברת על אנורקסיה

על דוגמניות עם BMI מתחת ל 18 זה לא אומר שיהיה להן בטן, אבל גם לא יראו להן ת'עצמות. עדי לא סוכן דוגמניות, ולא בגלל סנדי, אלא בגלל המגזין לעדי נגמר הכסף אבל הוא עדיין מקושר ובעל יכולת שכנוע לא מהעולם הזה

Philip Kay

New member
האמת...

אני הבנתי מכמה אנשים בתחום שכבר לא סופרים אותו... נכון יש לו כוח אבל לא כמו אנשים אחרים בתחום. הוא עכשיו מנסה לעשות רעש וצילצולים כדי לחזור למגרש אבל בינתיים זה לא עובד לו. ונכון הוא לא סוכן אבל יש לו מין סוכנות כזה... היו לי 2 אקסיות שכמעט חתמו אצלו ואז קרה הפרשה... האמת, זה לא כזה משנה...

מוריילה

New member
להגיד לכם את האמת?!

לדעתי אישה רזה מידי זה מגעיללללל.... אישה שמלאה במקומות הנכונים.. ואפילו קצת יותר, זה סקסי. החברה של היום למדה להסתכל רק על בנות חטובות ורזות... לדעתי, הדבר הראשון שצריך להסתכל עליו בבחורה,ף זה הפנים.

חן M

New member
לדעתי

דוגמניות אמורות לסמל "שלמות" שלמות מבחינתי זה כולל בריאות,מישהי שנמצאת במצב של תת-תזונה או אנורקסית אינה יכולה להיות דוגמנית משום שהיא אינה מושלמת ואינה מסמלת אדם בריא. כמובן שאין דבר כזה אדם מושלם והכל עיניין סימבולי אבל דוגמנית אנורקסית=דוגמנית חולה=לא מייצגת את מה שדוגמנית אמורה לייצג=כביכול סמל לשלמות.

למעלה