הסוף לגמגום!

hairylee

New member
הסוף לגמגום!

רוצים להפסיק לגמגם? רוצים להפסיק להוציא סכומי עתק על קלינאי תקשורת למיניהם? רוצים לדבר כל כך טוב, שאפילו חירשים יוכלו להבין אתכם? הפתרון לכל בעיותינו - שפת הסימנים*! השפה היחידה שיכולה לשמש אתכם בכל מקום בעולם! השפה היחידה שבה אין לכם שום סיכוי להתקע, פשוט כי אין לכם איך! השפה היחידה שבה פקידים חסרי סבלנות לא ינתקו לכם את הטלפון, פשוט כי לא תוכלו להשתמש בו! השפה היחידה שבה בשביל להתעלם ממישהו, צריך פשוט לעצום עיניים! כל כך פשוט! שפת הסימנים, במרכז החירשים הקרוב אליכם. * לא מיועד לחולי פרקינסון (הקטע הוא הומוריסטי בלבד, ולא בא להעליב מגמגמים / חירשים / קלינאי תקשורת / חולי פרקינסון)

``הצעה גאונית`` איך לא חשבו על זה

אתה מוכן להפסיק את המגמגמים לאילמים אם אנחנו נתקעים פה ושם זה לא סיבה שאנחנו נגזור על עצמנו שתיקה לכל החיים להיפך זה רק יכניס אותנו לתוך בועה של דיכאון אנחנו להיפך לא צריכים להסתכל על הגמגום כאל דבר נורא ואימתני ואוי ואבוי אם נגמגם אז יסתכלו עלינו כאל סוג ב` ולזכור תמיד את הפשלות שלנו להיפך צריך חשיבה חיובית לזכור את חויות הדיבור הטובות שלנו (וזה בטוח יש לכל אחד בפרט שהוא היה במצב רוח טוב ופשוט הוא שכח שהוא מגמגם) ואם נתקעים פה ושם לא לקחת את זה כאסון אין אדם מושלם בקיצר לזרום עם זה. הרבה מגמגמים הגיעו לתפקידים מכובדים עם היותם מגמגמים. יש לי דוד בתפקיד מאד חשוב וחסוי בשירותי המדינה על אף היותו מגמגם ורוצים לשמוע יותר מזה הוא אפילו מרצה בעבודה שלו והוא נתקע מידי פעם כמובן שעם השנים זה השתפר אצלו. בקיצור מה שרציתי להגיד זה לא לחשוב שאם אני מגמגם אני סוג ב` (אגב רוב המגמגמים הם מאד מוכשרים) ואם נתקעת זה לא סוף העולם ולזכור את חויות הדיבור הטובות שלנו יותר מהחויות הרעות. חשוב לדעת-איך שאתה משדר לאנשים על הגמגום כך הם יקחו את זה אם תשדר ששטויות פה ושם אני נתקע אבל זה לא מונע בעדי כל מיני דברים הם יתיחסו לזה כאל דבר צדדי וזוטר.

למעלה