הסוף וההתחלה

felka

New member
הסוף וההתחלה

טוב.... היום זה קרה... אני רווק גרוש. אחרי טקס שלא יודע למה הרגשתי לחוץ ממנו אמרו לי שאני חופשי ... כאילו לא הייתי לפני זה חופשי?! טקס היה בסדר גמור.. 5 דקות וזהו. התחבקנו, התנשקנו וכל אחד הלך לדרכו: אני לים והיא לעבודה... בחיי שבתוכי לא הייתה סערת רגשות. אולי בגלל שהיינו פרודים 10 חודשים ולפני זה שנה כבר לא היינו יותר מדי קרובים.?.?.? לא הרגשתי יותר חופשי מי מה שהייתי. עכשיו

בטקס...

הרב אמר לי שמרגע זה אני מותר לכל האדם אז שאלתי אותו אם גברים גם.....מיותר לציין שהוא נחנק... מזל טוב

aviavram

New member
דע לך הסוף של פרק א זה התחלת הפרק הבא -בהצלחה

רק אופטימיות

felka

New member
אבי, יש לי פרוזאק טבעי בדם. אני כל הזמן ...

שמח ואופטימי. קשה מאוד לעשות אותי מבואס ועוד יותר קשה לעצבן עד לרמה שאני מעבד את כיוון.

aviavram

New member
אחלה אל תשכח גם 2 ריטלין לקוקטייל

מה עם ה X המיתולוגית

רגע, מקובל להגיד מזל טוב?....

אם כן- מזל טוב! אהבתי את המשפט "התחבקנו, התנשקנו וכל אחד הלך לדרכו: אני לים והיא לעבודה..." מעניין למה יש לי תחושה שזה מה שקרה אצלינו... למה הוא לים ואני לעבודה?....

שאלה מעניינת...

איזה יום מאושר יותר- של חתונה או של גירושין? מסיפורים שקראתי פה בפורומים התשובה כלל לא ברורה

aviavram

New member
אני במקומך הייתי מפסיק לשאול שאלות

איפה שטוב לך תשארי איפה שרע לך תברחי

felka

New member
תשובה ... יום שראיתי אותה פעם ראשונה...

פעם הבאה זה יהיה כנראה אותו דבר

felka

New member
כי אני קבלתי חופשה כללית מלמעלה

בערך כל התחיבויות שהיו לי נלקחו ממני באופן מאוד מיסתורי. מכרנו דירה ללקוח ראשון במחיר טוב, פיטרו אותי (זה טוב מאוד), סגרנו ענין גירושים וכו.... בקיצור היום אני ממש מתחיל מחדש... בכל המובנים

מזל טוב מזל טוב מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif

איזה יופי שיהיה לך רק טוב ותר ויותר כל ים! (מותר להגיד אני מקנאה? אנ מתה גם כבר להיות שם? לא איכפת לי כבר איזה טקס - אני מוכנה לרקוד בחזייה ותחתונים במעגל אינדיאני!! העיקר שייגמר כבר!!) ולך יקירי שוב מזל טוב עננננננננננננננננננננננננק

למעלה