הסוף וההתחלה

aviavram

New member
אני לא ממש יודע אל מה מדברים אבל גם אם תבואי

בלעדיהם צפי הצלחה מדהימה

aviavram

New member
לכל המתרגשות יום שבת מנזר דיר גמאל עם בלי העי

העיקר שיהיה אחר כך בקבוק יין וגבינות מי לכל הרוחות אחראי על הנהיגה ? בכלל לא בטוח שהבן שלי יסכים לותר על המחשב אולי נקח אותו איתנו אם רק אשכנע אותו

שרשירית

New member
אולי כבר הגיע הזמן לכנס את מדורת השבט

ערב בים, מדורה, מנגל עם מטעמים טובים, נעה עם חזייה ותחתונים.... יאלללה, חב'רה הקיץ הגיע - אולי גם יגיע הזמן למפגש לילי כמו שצריך ורק אל תשאלו "עם ילדים?" - לאאאאאא!!!

party69

New member
תארגנו כזה אחרי הגט ואז אני מתחפש לאנדיאני

אחרת איך יהיה מעגל אינדיאני???

גם אני רוצה להיות ביום הזה כבר..

ואני ישר מזמינה טיסה לסופ"ש לחו"ל .. אופפפ למה זה לוקח הרבה זמן???

felka

New member
באמת לא יודע למה לוקח הרבה זמן.

מרגע שחתמנו על הסכם לקח שבועים

aviavram

New member
מה זה למה גם לביצה 7 דקות עד שהיא קשה ולך 2

כי אולי תתחרט ?

felka

New member
להתחרט היה 10 חודשים....

החלטה מגיע בדרך כלל אחרי פרק זמן ארוך. לפחות אצלי.

אצלי..זה רק עניינים כספיים!

ועוד אין לי ילדים!! מעניין מה היה קורה אם היו ילדים??. נראה לי שהייתי חושבת פעמיים אם כדאי להתגרש??!!!!!

felka

New member
כדי לחשוב הרבה יותר מפעמיים!!!

ואין פה "אבל"ים. כמו שחושבים גם צריך לקחת החלטה. במקרה שלי אשתי והיום גרושתי לא שיתפה פעולה נקודה. היא לא הייתה מעוניינת ללכת ליעוץ ושדיברנו אחרי שלושה חודשים בנפרד היא ישבה כמו מלכת קרח ואמרה שהיא רוצה למצות את הלבד שלה. לי אין שום בעיה שתמצה אותו כמה שהיא רוצה, אבל לבד. תזכרו, ולא אני אמרתי את זה, ילדים סובלים יותר במערכת יחסים לא בריא ולא מטופלת, מאשר מגירושים. ילדים זה נושא מסובך. לי היה יותר קל כי יש לי ילדה די גדולה, בת 10, והיא מבינה כבר על מה מדובר. אנחנו מאוד קשורים אחד לשני, אבל אף פעם לא הפכתי אותה למטרת חיי (למזלי אני הבנתי בגיל מוקדם שכדי לחיות עם ילדים ולא בשביל ילדים. לא תשמעו ממני משפט - היא החיים שלי... למרות שאני כל כך אוהב אותה). כך שהיא לא ראתה שום דבר פסול בזה שאני נהדר לשבוע למשל. אנחנו יודעים לנצל מעט זמן. הילדה סבלה ממריבות שלנו למרות שאף פעם לא גלשנו לשטח של קללות והשלמנו אחרי יום. לקח לה זמן לקבל את העובדה שאני לא חיי איתה באותו בית אבל היא מאוד נהנת לבוא אלי. מי שמתגרש מהר סימן שהוא או טיפש או לא אוהב או אגוצנטרי...

שרשירית

New member
גם אצלנו לקח שבועיים קצרצרים

הבעיה אצל כולם זה להגיע להסכם, אחר כך הדרך אל הגט המיוחל קצרה מאוד

aviavram

New member
כשזה לוקח שבועיים זה אומר ששניכם רואים עין בע

בעין הבעיה כשאחד לא רוצה או חש פגוע אז זה קריעת ים סוף

רק שיר

New member
מזל טוב../images/Emo39.gif

איך זה שכולכם נפרדתם בחיבוקים? אצלנו נפרדנו והלכנו לדירה המשותפת הוא בא אסף את החפצים שלו במזוודה אחת גדולה ויצא זה היה מאד מאד עצוב.. אולי לכם היה קל יותר באמת-מכיון שהייתם פרודים
בדרך החדשה

שרשירית

New member
אנחנו גרנו ביחד עד הגט המיוחל

תיכננתי להישאר בדירה עוד חצי שנה לאחר מכן, עד שהילד יסיים את הגן. אבל זה היה נאיבי מידי מצידנו והחלטנו שעדיף שניפרד עכשיו ברוח טובה מאשר שנתחיל להשחיז סכינים. אז את הסכינים השארנו בצד עד היום ולשמחתי אף פעם לא השתמשנו בהם. עד היום, הוא חבר טוב. מקווה שישאר ככה לאורך זמן.

למעלה