הסוף ..אל תדליקו נרות

הסוף ..אל תדליקו נרות

בכל סוף יש התחלה בכל התחלה יש תקווה ותקווה היא הדלק שלנו אנו מסיימים פרק חשוב שם וממשיכים אותו פה ולפירוט נוסף WWW.FULLGAZ.CO.IL ירחמיאל+ חליל

שלום לכולם...

אכן אכן קשה היה לנו להגיע למסקנות שהגענו, אך הן היו המסקנות הנכונות בזמן הנכון מבחינתנו. חשוב מאד לציין ולהדגיש כי הפורום הזה ימשיך לפעול
ואנו נבדוק אפשרות להעביר לתכני הפורום לפחות חלק מן התכנים וקבצי המידע שנבנו בפולגז, לשירותכם.

STIVENZ 426

New member
מי ייתן..

מי ייתן ותצליחו שניכם בחיים כמו שהצלחתם עם פולגז. מי ייתן ותמיד תסחפו אחריכם כמות כזו של אנשים. מי ייתן וימשיכו ללכת בדרך שסללתם יחד עם עוד חברי עמותה. כל סוף הוא התחלה חדשה.. סה"כ אין מה לומר יותר מדי.. אני בעד להעביר את התכנים (הכתבות של מקס מקס, פרקי הדרכת השטח של חליל וכו´) ל"מאמרי הפורום" הזה.. סה"כ, היה טוב. למדתי הרבה מפרקי הרכיבה של חליל, ומהמאמרים של מקסמקס.. (ובנימה פולנית- מה..: טוב, תמיד יש לנו את כרובי עם הבולשיט דוד טום שלו.. לא צריך, אנחנו נשב פה בחושך ונשתה מרק ) בכל זאת, למה לא למצוא מישהו שכן מוכן להעמיד את פולגז על רגליו ו"לתת" לו את האתר? בברכת שנה טובה, צום קל ושבוע טוב. סטיב. "תכלה שנה וקללותיה- תחל שנה וברכותיה"

yoad dt

New member
שאלה...

יש לי שאלה שרציתי לשאול אותכם - בזמן שקראתי את הכתבה וגם אחרי אני מבין שבתכלס אתם עשיתם את הכל בהיתנדבות ונתתם המון שעות מזמנכם - ובסוף נגמרו המשאבים - אבל דבר נוסף שציינתם שהיו המון פניות אלבם בנוגע לפרסום באתר ודברים כאלה - אז למה שלא תקחו את האתר פול גז כפרויקט לא רק היתנדבותי - אל גם כמשהו רווחי - כי בסופו של דבר אתם באמת צריכים להיתפרנס - אז למה שלא תשאירו את האתר , אתם תיהיו העורכים והמנהלים - ותשימו פרסומות ותיצרו אפשרויות לרווח מן האתר בכל מיני דרכים שאני לא מיתמצא בהם - כוונתי היא שפשוט תתחילו לעשות כסף מהעסק ואז גם תוכלו להמשיך לקים את האתר וגם זמן יהיה שווה גם כסף
, אני רק מציע, ואני לא בא לבקר אותכם...

וכמו כן...

כסף לא היה פותר את בעיית משאבי הזמן שלא התאימו לאורך זמן. הרי לא הייתי עוזב מקום עבודה או מפסיק לרכב בשעות הפנאי לשם עשיית כסף מאתר האינטרנט. מה שכסף כן היה עושה - הוא היה יוצר בעיית ניגוד אינטרסים במצבים מסויימים, הוא היה גורם לכל אלו שעשו לצידנו עבור האתר בהתנדבות לחשוב שבע פעמים האם נכון להקדיש ולעשות בהתנדבות למען אתר שמרוויח כסף, ובכלל לא זה היה המוטיב שהיה מייצר בנו מוטיבציות להמשיך...

זאביקDR

New member
לפחות על תמחור את האתר ...

אתה יכול להשאיר אותו עם כל הכתבות שכבר ישנם ופשוט לכתוב בעמוד הראשי שהאתר לא מתעדכן יותר אבל שתינתן האפשרות לשוטת בו בכל מה שכבר יצרתה ... הרי חבל לזרוק את כל העבודה הזאת לפח זאביק

זהר זהר

New member
|4uתודה על שנה שהייתה ובה נדף הריח

המשכר של אבק ובנזין ומחטי אורן ועירות בלי סוף. תודה מאד מאד מאד שחלקתם עמנו את אהבתכם וגם אם בא לי לצעוק תחילה לא!!!!!!!!!!!!!! הרי אתם צודקים באקורד הסיום החד שכל שניתן לאמר שאולי הם עוד ישובו....

מגיע לראש רעף קרדיט רב מאד

כל מה שאני למדתי הוא הספיק ללמוד אודות הקמת אתרים אין ספק שהוא זה שהיה האב הרוחני שלי בתחום האינטרנט מה שלום הצבים ?

בימר

New member
חבל

אבל אני בטוח שעוד נשמע מכם. ומדוע באמת לא להעביר את השרביט למעוניין אחר, שכן ירכב על התהילה? הרי העניין הוא החשוב לא זהות הפעילים. לא? בכל מקרה - בהצלחה בעתיד.

שרביט ?

כמובן שאתה צודק אבל מגיע לנו פעם להיות אנוכיים לא ? עכשיו ברצינות ...לא! האתר היה אתר פרטי ולא איזו עמותה ( למרות שניסו במשך שנתיים ל"רתום" אותנו להקמת "פולגז" לעמותה ) הסוף צריך להיות מכובד ולא בגסיסה איטית העבר את השרביט לאחר וזה כבר לא פולגז אלא האתר של מוטו
( הייתי חייב )

קולרגול, חליל, הייתם גדולים ../images/Emo106.gif

אני אולי לא מכירה אותכם טוב, ולא אף אחד מהתחום הזה, אבל מהביקורים שלי באתר, תמיד נהנתי! אני רציתי לומר לכם תודה, תודה על המידע החשוב שהיה באתר, על הבאת המאמרים המעולים של המקסיקני, סיקורים מהמסלולים, מידע על התחרויות, ולוחות שונים. לדעתי הצלחתם לבנות ולהחזיק אתר מעיניין וטוב שמכיל מידע נחוץ! תודה לכם על ההתנדבות שלכם לבצע כזה פרוייקט, יחד עם הלחצים של היום יום. עשיתם עבודה טובה, ישר כוח!! שלכם בתודה, בת בת!

כRובי

New member
../images/Emo45.gif איבדנו את האתר שהיה לנו לאח..

וכמתווי הדרך לאתרי אינטרנט עצמאיים המסוגלים לתת "פייט" לאתרים המסחריים , אתם ראויים שנוריד בפניכם את ה
על הפרוייקט שהיה ואיננו.. נראה , בשרשור הנוכחי בינתיים , שהחבר´ה עוד לא מעכלים את התרומה של פול גז לאופנוענות הישראלית בכלל ולאופנוענות השטח בפרט.. צרו קשר , אם אתם מעוניינים (באופן חלקי,לא מחייב,לא מעייף ולא גוזל זמן) בתחזוק/הקמת חלק מינמלי כלשהוא בבד"ק בכל נושא שתחפצו...משהו שלפחות באופן חלקי , ימשיך לשאת את הדגל של פול גז..

למעלה