הסוס חולהה..

סוני DSCH1

New member
אוקי ככה 1 נראה לי שראיתי שהוא

אמר שזה מתרחש בחווה מסויימת 2 אז הוא לא ממש יודע אז הוא ידבר עם אנשים שכן מבינים והם יראו לו וילמדו אותו מה הביעה ובכלל איך הוא יכול למסור עם הסוס לא שלו?

popi199

New member
יכול להיות שמדובר בסטרנגלס?

בכל מקרה, לא לרכב עליו ולהתקשר לוט' דחוף!!! לפני שכתבת את ההודעה הזו היית צריך להתקשר לוט'.

popi199

New member
../images/Emo12.gif

נעלמה לי ההודעה! בכל אופן כמו שכתבתי כמו שאתה מתאר את זה זה נשמע כמו סטרנגלס. ואם זה כן אז זה לא וירוס קטן שפשוט יעבור בלי טיפול, בכל מקרה צריך לטפל. מי האנשים שאתה מתייעץ איתם שאומרים לך שסטרנגלס זה וירוס קטן שיעבור לבד ולשים על הסוס שמן מנועים נגד גרדת!? אני מציעה שתפסיק לשאול אותם כי הם פשוט מזבלים. תתקשר לוט' דחוף, היית צריך להתקשר לפני שכתבת את הודעה הזאת בפורום! וברור שאם אתה חושב שמשהו לא בסדר עם הסוס שלך אתה לא אמור לרכב עליו עד שוט' בודק אותו. ממש מעצבן לקרוא הודעות כמו שלך.

snow snow

New member
זה לא רק מעצבן זה כבר מתחיל להיות

עצובב!! כאילו אתה בטוח שלקבל את הסוס היה נכון?! אתה עוד הרבה לפני שכתבת את ההודעה פה היית צריך לפנות לוטרינר.. ובקשר להודעה של POPI199...על האנשים שאיתם אתה מתייעץ..תפסיק ומהר

ה צ י ף

New member
אתם יכולים להמליץ לי על וטרינרים?

כי אני לא מכיר.. ועם אפר טלפונים?.. מישהוא עבר את המחלה הזאת עם הסוסים שלו? יודע בערך מה הטיפול כמה עלה לו פחות או יותר?

popi199

New member
אצל כל וט' זה משתנה

יש מחיר סטנדרטי לביקור וזה בין 250-400 שקל לא כולל תרופות או חומרים. לצערי הזכרון של הטלפון שלי נמחק אז אין לי טלפון של וט' עליי אבל אני אנסה להשיג לך עד הערב. בכל מקרה אל תחכה ותנסה להשיג וט' אחר, מהחווה או מהאינטרנט.

fliperit

New member
יש לך סוס ואתה לא מכיר וטרינרים?

פףףף בכל מקרה...זה נשמע כמו סטרנגלס..וזאת לא מחלה נעימה בכלל. תפנה לטרינר מהר!

תםטםOHIO

New member
טלפון של וטרינר

רינת ביטון 0508650750 אלזה 0524802424 נירית 0506666070 הנה מהאינטרנט - עמוס ובאתר סוס יש טלפונים של די הרבה רופאים. זה נשמע כמו סטרנגלס, עם טיפול טוב שימליץ הוטרינר, תוכל לחזור לרכב על הסוס בעוד זמן לא רב. טפל היטב! בהצלחה ורפואה שלמה, ליאת

תםטםOHIO

New member
חשוב מאד - מאד מדבק!

אל תתקרב לסוסים אחרים, אל תתן ציוד שלך לסוסים אחרים ואל תגע בסוס אחר לפני שהתקלחת שלא להדביק אותו.

ה צ י ף

New member
זה הבעיה שהוא נדבק!

יש מלא סוסים בחווה שחולים בזה.. זה מחייב טיפול? כי לרוב הסוסים זה עבר.. ככה מהאוויר...

fliperit

New member
אתה צוחק עלי?

זה הופיע בחווה, ואף אחד לא פנה לוטרינר? המחלה הזאת הורגת סוסים ב20% מהמקרים! ואצל סייחים/סוסים זקנים האחוזים יותר גבוהים! אדיוט מי שנתן לך את הסוס, ואדיוט בעל החווה.

jgut

New member
לא ברור מה קורה בחווה הזו...

הוא מסרב להגיד איפה הוא מחזיק את הסוס. שואל שאלות בסיסיות ביותר, מישהו אמר לו שעוד מעט ייצא פצע בסנטר, והסוס מנוזל. יש עכשיו גם סוג של שפעת קלה שמסתובבת, עד שוטרינר לא בודק את הסוס\סוסים אי אפשר לדעת מה זה. ממהרים פה לקפוץ לסטרנגלס. מאיפה הוא יודע מה עוד מעט יקרה??? כי מישהו אמר לו... מצד שני אני בכלל בספק האים הסוס נמצא בחווה, כי מעולם לא ניתקלתי בחווה שלא יודעים במה להאכיל את הסוסים. ולא מזמינים וטרינר כשהסוסים חולם ביותר ממחלה קלה. במקום לכתוב פה בפורום הוא כבר מזמן היה צריך להיות אחריי בדיקת וטרינר.

fliperit

New member
רינת מעולה!

היא הוטרינרית אצלנו בחווה של הסוסים הפרטיים- והיא פשוט מעולה.

מחיר ביקור וטרינר.

קראתי את התגובות של עידו שיאון בפטנט לשאלות ששאלו אותו. לא להתחיל לקטול אותי!!!. באחת מהן שאלו כמה עולה ביקור של וטרינר. ז\ה מה שהוא ענה: מחיר ביקור בממוצע בשעות העבודה כ400 ש"ח. בקשר לזכויות: לא שמתי קישור כי אי אפשר לשים קישור לדף שבו זה כתוב. התשובה לקוחה מתוך אתר פטנט במדור שאלות ותשובות שבו עונה ד"ר עידו שיאון.

למעלה