הסוס חולהה..

ה צ י ף

New member
הסוס חולהה..

הוא רזה קצת.. ויש לו נזלת=\ ואמרו לי שעוד מעט תצא לו בלוטה של מוגלה בלסט למטה אך מטפלים בזה? על איזה תערובת אתם ממליים אבל שלא תהיה גם יקרה ואיפה קונים אותה? אך אני משמין אותו בחזרה? לא לרכב עליו עכשיו עם הנזלת? אמרו לי שזה מין וירוס כזה שעובר לבד ויש אותו בהרבה חוות עכשיו? בקיצור מה מו מי? וכמה עולה בדיקה של וטרינר?

לדעתי לא ממש משנה כמה עולה.

בשביל לדעת מה לעשות את צריך לקרוא לוטרינר. הסוס חולה, הוא צריך טיפול ומישהו שיבדוק אותו- את זה וטרינר עושה.

daniel1235

New member
ציף

אולי פשוט תרדים תסוס חרם או שתמסור אותו לאיזה אגודה חרם על הסוס

סוני DSCH1

New member
הסוס חולה לא יותר מזה

למה להרדים או לתרום אותו? חחחחחחחחח אני חייבת תשובה לזה לא נראה לי שהוא לא מטפל נכון בסוס הוא רק לא יודע מה המחלה או אך לטפל בה

fliperit

New member
הוא לא מטפל נכון בסוס.

בעלים ל סוס שלא מכיר וטרינרים הוא לא בעלים אחראי, ולא צריך שיהיה לו סוס. נקודה. רחמים על הסוס.

סוני DSCH1

New member
כן אבל לא צריך להמית את הסוס

או לשלוח אותו לצער בעלי חיים או לא יודעת לאיפה כרגע אני לא רואה או קוראת על משהו שמעיד על התעללות מצד הבעלים

לא תהעללות. אבל זאת רשלנות, חוסר

אחראיות, טיפול לקוי. אם המצב לא ישתפר זה יכול אפילו להוביל למצב של הזנחה. ואם גם אז המצב לא ישתפר זה יכול להוביל מהזנחה שהיא סוג של התעללות למצב שבו מתעללים בסוס כי לא נותנים לו את מה שהוא צריך.

סוני DSCH1

New member
זה שום דבר מזה

הבנאדם ילמד את תראי ובכלל ככול שידעו לי זה קורא בחווה אז החווה תלמד אני חושבת שזה ממש לא חוסר אחריות הוא נכנס אלינו ומבקש עזה לא צריך לת לו הרגשהה של עוד שנייה הסוס מת והוא חולה מאוד כי אף אחד מאיתנו לא ראה אותו ולא יודע את המצב שלווווווווווווווווו

זה נאוד חסר אחריות. הוא שם את הסוס

בווה שלא מבינה בסוסים. הוא בעצמו לא מבין בסוסים והוא שם אותו בחווה שלא מבינה בסוסים- אני מראה להדגשה. זה ממש אחראי לשים סוס במקום שלא מבינים בו טוב בסוסים כשהבעלים שלו לא מבין טוב בסוסים, נכון? לא! והחווה הייתה צריכה ללמוד לפני שהיו בה סוסים!

Bו? זה מה שאי א-ו-מ-ר-ת. הוא לא

מבין, אז שייקח מישהו שמבין שיעזור לו בטיפול ובגידול הסוס ויעזור לו לדעת אם החווה מבינה או לא. הוא לא לקח- זה חוסר אחריות.

סוני DSCH1

New member
וסכלל עם הוא לא מבין נראה לך

שהוא מבין שהם לא מבינים אולי הוא חשב שהם מבינים את לא יודעת כלום אין לך מושג מה קורא שם וגם לא לי יש מצב הסוס לא חולה הוא סתם מטעטש כי נכנס לו חול לאף ונזלת לכול סוס יש את זה ושהוא רזה לפי דעתי יש המון סוסים ררזים זה לא אומר כלום כלום כלום

למעלה