הסוסים המשוטטים

ע ארד

New member
הסוסים המשוטטים

מדהים שעד היום לא נמצא פיתרון לתופעת הסוסים המשוטטים מדי כמה ימים ברחובות של קדימה. נכון שישנם הרבה צרות ומיטרדים לפתור אבל חשבתי שמראש השנה עד היום זה מספיק זמן בכדי לטפל בעניין הזה. כנראה שעד שלא ייגרם נזק למישהו בעל השפעה המצב יוותר כפי שהוא.

O72112

New member
נקודה כואבת

לא מידי כמה ימים, אלא בכל יום. יש ימים שהם אוכלים מפחי האשפה שלי. ואם במקרה השער נשאר פתוח, הם נכנסו כבר בעבר לחצרי. יש פעמים שהם עומדים בלי לזוז באמצע הכביש. אולי יוצב תמרור זהירות סוסים לפניך. והיום ילדי למדו על רביית סוסים ואיך מקיימים הסוסים יחסי מין.

אבו מוך

New member
מחלקת תברואה

מי שאחראי ישירות לטפל בבעיה כואבת זו הוא לא אחר מאשר מי שהוצג כאן בשבוע שעבר כמועמד לראשות המועצה, מר צפריר פדלון מנהל מחלקת תברואה פיקוח ורישוי עסקים כבר למעלה משנה שהבעיה לא טופלה ועולם כמנהגו נוהג זכות הציבור לדעת

soso1011

New member
דייק

שיטוט הסוסים ברחובות קדימה נובע מבעלים שמזלזלים בישוב ולא קושרים את הסוסים אפשר לתרום אותם לחווה הטיפולית בתל מונד או באמץ ובכך גם לפתור את הבייעה גם לעזור לקהילה והכי חשוב להעניש את מי שחייב על פי דין לשמור על צעדיהם

אבו מוך

New member
שיא הדיוק

חובת הטיפול היא של מנהל מחלקת תברואה נקודה. לדוגמא: אם כלב משוטט מיד רצים ולוכדים אותו והבעלים של הכלב צריך לשלם את הקנס כך עם הסוסים מנהל מחלקת תברואה חייב לפעול כאן צריך להכנס ראש מועצה לתמונה מאחר ובעיה זו הוזנחה ולטפל מיידית לסילוק המפגע וזאת ע"י הנחיה מפורשת לצפריר זכות הציבור לדעת

צפריר9

New member
סוסים משוטטים

אבו מוך היקר אני מזמין אותך ליום אחד במחלקה ואז אולי תבין איך הדברים עובדים. נושא הסוסים הוא באחריות הויטרינר אך מה לעשות שכל הבעיות שמעורבים בהם עבריינים מועברות אליי והמבין יבין. אני עושה ימים ולילות לטפל בבעיות הישוב ללא עזרה מהמשטרה או כל גורם אחר. אני מבטיח שקצת סבלנות תעזור לכולנו .

Master Stav

New member
כי שמכיר את פועלו של צפריר

אני תמה על המינוח לא טופל צפריר עונה לכל ]נייה אליו גם אם לא מדובר בתחום האחריות שלו ויודע לנתב את הפניות למקומות המתאימים זה שהבעיה לא ניפתרה במלואה ...אי אפשר לאטום את כול הסדקים בכול כלי מים אפשרי אמר צ'רצ'יל פעם מצד שני ככל הידוע לי צפריר אכן טיפל ומטפל בבעיה ....

soso1011

New member
אם

כול עובדי המועצה היו משקיעים כמו צפריר הישוב שלנו היה נראה הרבה יותר טוב

למעלה