הסולן של הלהקה מת

raall

New member
הסולן של הלהקה מת

ידעתי שתיכנסו לכאן רק בגלל הכותרת בכל מקרה מה שרציתי להגיד או לכתוב יותר נכון זה שהלהקה לא מקבלת מספיק תשומת לב בתקשורת, אך למרות זאת מצליחה וההוכחה לכך היא ההופעות המופצצות, שהכרטיסים אליהן נמכרות בקצב של SOLD OUT , מה שאומר שבניגוד לכל להקות הזבל שרצות היום בשוק ומוציאות שירים חסרי תוכן אם הלהקה הייתה מקבלת רק רבע מהחשיפה של כל להקה ממוצעת בישראל שמוציאה שיר וחצי, היא הייתה יכולה להיות היום אחת מלהקות הרוק הייצוגיות של ישראל הקטנה ותל אביב הזונה, משהוא בסגנון הסקורפיונוס או הקרנבריז, ואני לא מגזים. לכן חברים יש להמשיך ולידע את כל מי שרק אפשר על קיומה של הלהקה. אין סוף מתים מרוב פאנטים אף אחד כבר לא בורח

../images/Emo45.gifצודק!!!!...

למרות שלתקשורת יש דברים הרבה יותר חשובים להתעסק בהם כרגע אני חושבת שלפחות תחנות הרדיו צריכות להתחיל לנגן יותר שירים של הלהקה במקום להשמיע את הזבל הרגיל שלהן .. חוצמזה צריך להתחיל לכתוב בעיתונים..... למרות ש.... הלהקה לא בדיוק מעוררת סערות תקשורתיות כמו להקות אחרות שבגלל זה לא מפסיקים לכתוב עליהם.

DEATHRUCTION

New member
../images/Emo31.gif לא צודק!!!....

מה הכיף בזה שכולם יאהבו אותם? וחוץ מזה ההמון לא יואהב את המוזיקה של היהודים! ואם היא תהפוך ללהקה מצליחה מאוד היא תשתגע ותעשה מוזיקה רק בשביל כסף

N a V e

New member
ההמון כבר ככה אוהב את המוזיקה הזו

ומרגיש שהוא מאגניב בגלל שהוא אוהב אותה.

o סלאש o

New member
אני דווקא שמעתי......

אני לא יודע אם זה נכון אבל שמעתי שחברות הרדיו עושות חרם על היהודים מפני שהשירים שלהם בוטים מאוד או משהוא כזה.

S h i R l e y

New member
מצטערת לאכזב אותך...

היהודים כבר השתגעו והפכו ללהקה שעושה מוזיקה בשביל הכסף. הם התמסחרו בצורה אדירה לאחרונה ובעצם הפעם האחרונה שהם עשו דיסק מכל הלב ובלי קשר לכסף היה מציאות נפרדת וזה מה שהופך אותו לדיסק הכי טוב שלהם. האם התקשורת צריכה להתייחס יותר ללהקה? מה זה משנה כמה היא מתייחסת אליהם בכלל??? אתה אוהב אותם - תשמע אותם! אין שום צורך שתחנות הרדיו ישמיעו מוזיקה שהיא לא במיינסטרים כי ככה הם יאבדו מקהל המאזינים שלהם. ודרך אגב... אני שמעתי בגלגל"צ מספר פעמים את קח אותי, מחפש תשובה וג´קי. אלה שירים שהפכו ללהיט בארץ ולכן משמיעים אותם ברדיו. ליהודים אין הרבה שירים שישמעו טוב לאוזן הממוצעת של הישראלי פשוט בגלל שסגנון המוזיקה שהם מנגנים הוא לא כל כך אופייני לארץ. הם אמנם נחשבים רוק ישראלי אבל הם מאוד שונים מהלהקות שמהוות היום רוק ישאלי (ע"ע מוניקה סקס, כנסיית השכל, עברקי לידר ושות´).

yuli c

New member
אני די חולקת על דעתך...

הייתי רוצה לדעת מדוע את אומרת שהיהודים "התמסחרו בצורה אדירה לאחרונה...". אני מסכימה איתך שאת "מציאות נפרדת" הם אכן עשו מכל הלב אבל אני לא חושבת שבאחרים הם פחות השקיעו לדעתי "היהודים" הוא הדיסק הכי טוב שלהם! הייתי רוצה לדעת למה את חושבת שבשני הדיסקים האחרונים הם התמסחרו? ובאמת בקשר ל"פחד מוות" מה כל כך מסחרי בשירים שהם יותר מ-8 דקות??? זה נכון שאם תחנות הרדיו ישמיעו מוזיקה שהיא לא במיינסטרים הם יאבדו את הקהל שלהם אבל אני ועוד רבים היינו רוצים לשמוע את היהודים ברדיו יותר משיר בחודש ושלא יקצרו את "תענה לי". אז נכון שלמרות שהם מוגדרים כ"רוק ישראלי" המוזיקה שלהם שונה מאומני הרוק בארץ אבל אני חושבת שיש צורך שהקהל הרחב יותר יכיר אותם ואפילו יתחבר אליהם. ואכן חבל מאוד שהלהקה לא ידועה בכלי התקשורת.

S h i R l e y

New member
אז ככה....

לתחנות הרדיו לא אכפת מה את חושבת, מה אני חושבת או מה כל אחד בפורום הזה חושב... הם רוצים את דעת הקהל הכוללת והיהודים לא נחשבים למה שכולם אוהבים ולכן ההשמעה שלהם ברדיו היא כה מצומצמת. ברדיו אף פעם לא משמיעים שירים כל כך ארוכים (פרט לSTAIRWAY TO HEAVEN אבל כולנו יודעים למה אותו משמיעים עד הסוף) ולכן מקצרים את "תענה לי". תמיד הדיסק הראשון הוא ה"טהור" ביותר, אין השפעה של כסף וזה הכל מבוסס על באמת אהבה למוזיקה... ולמרות שאת אולי חושבת שהיהודים הוא הדיסק הכי טוב שלהם, הדעה שלך לא מוכיחה את עצמה היות והמכירות של מציאות נפרדת עדיין עולים בהרבה על המכירות של היהודים או של פחד מוות. למה התמסחרו?? הפרסום של ההופעות, הראיונות בטלויזיה ובעיתונים... לא רק העיתונות היתה אנטי היהודים אלא גם היהודים היו אנטי עיתונות ובזה הם השתנו ואני רואה בזה התמסחרות כלשהי ויחסית למציאות נפרדת הלהקה די ידועה היום בתקשורת.

yuli c

New member
תראי...

אני מסכימה איתך בכך שברדיו משמיעים שירים שמתאימים לדעת הקהל הממוצעת אבל כמו שכבר אמרתי ודרך אגב גם תום אמר את זה באיזה ראיון בעיתון שברדיו משמיעים רוק הרבה יותר כבד מחו"ל אבל כאן בגלל שזה ישראלי מצנזרים. אני אישית חושבת שזה מאוד חבל שחוץ מלהשמיע כמה להיטים מ"מציאות נפרדת" ולהשמיע את "תענה לי" בקושי חצי שיר לא משמיעים אותם יותר בכלי התקשורת כי כמו שכבר אמרתי כך הם יוכלו להגיע לקהל יותר רחב ויותר אנשים יתחברו למוסיקה שלהם ויקנו את הדיסקים וילכו להופעות. וכך הקהל הישראלי יפתח לרוק ששונה מעברי לידר, דנה ברגר ושות. אני מסכימה איתך באמירה שהדיסק הראשון הוא הכי "טהור" ואני גם יודעת שרוב האנשים הכי אוהבים את "מציאות נפרדת" אבל זה עדיין לא משנה את הדעה שלי שהדיסק "היהודים" הוא הכי טוב והכי מגוון מבחינה מוסיקלית. דבר אחרון שאת אומרת "התמסחרו" יש לזה קונוטציה שלילית אני חשבתי שהתכוונת מבחינת המוסיקה ובזה אני ממש לא מסכימה איתך. אם הכוונת לכך שיותר מפרסמים את ההופעות וראיונות איתם בעיתונות אני לא רואה כל דבר רע בכך שהיהודים יותר ידועים כיום מאשר מתקופת "מציאות נפרדת".

rockninja

New member
זה שהם יותר ידועים זה לא דבר רע ולא

נקרא התמסחרות... בשלב מסוים התקשורת לא יכלה יותר להתעלם מהם כי הם תופעה. פלאטינה כפולה זה הישג כל כך נדיר וכל כך מדהים פה בארץ, שהעובדה שלהקה מסוימת קרובה לזה (עם מציאות נפרדת), מחייב פירסום. חוץ מזה יש להם 3 דיסקים והמון מעריצים. התיקשורת לא יכלה יותר להתעלם. שתאכל את הלב! הלהקה עשתה את זה בלעדיה!! ואם את אומרת שהיהודים ופחד מוות הם פחות באו מאהבה טהורה למוסיקה אז אני לא מסכים כי הם הלכו ונהיו כבדים יותר ופחות קלים לעיכול בקרב הקהל הרחב ותחנות הרדיו. הנה, לא משנה מה הלהקה תגיד זה ברור לאללה שהם שיחררו את תענה לי כסינגל ראשון מפחד מוות פשוט בגלל האורך שלו (8 דקות). הם עשו דווקא. עכשיו כאילו לתחנות יש תירוץ לא להשמיע- כי זה ארוך מדי.

rockninja

New member
../images/Emo6.gif את יודעת מה אומרים...

"המוצא שומר המאבד מקטר" פשש תרגום יפה ל- finder keeper loser bozer או משהו כזה... בכל מקרה, קבלי חיוך-

למעלה