הסוכן סמית'

• פותח הנושא vaiu
  • פורסם בתאריך

vaiu

New member
הסוכן סמית'

בסגנון מנגה. זה לא! טרייסינג אחד מהאיורים הממוחשבים הראשונים שלי, ואני חושב שיצא לי טוב דווקא אגב, יש לי שאלה על קו ממוחשב אני יודע שהמון אנשים משתמשים בכלי המברשת לציור כדי להשיג קו ייחודי משלהם אבל בגלל שממש לא נוח לי לצייר עם עכבר אני פשוט מותח קווים, ומעגל אותם זה יוצא לי ממש טוב ויפה, זה נראה לכם הוגן? כי אחרי הכל אני לא ממש מצייר, רק מותח קווים ומעגל אותם אגב, יש לי כישרון לא רע עם ציורים ידניים, ושמעתי על מין לוח כזה שמחברים למחשב, ואז אפשר לצייר עם עפרון אלקטרוני, איך קוראים לזה, אפשר פרטים?

renegader

New member
וואקום וואקום באיזה מקום אני מוצא..

את הוואקום??? חיפשתי בחנויות מחשבים ולא מצאתי -ז"א המוכרים היסתכלו עלי כאילו לא הבינו מה אמרתי להם כששאלתי אם יש להם וואקום יש כאלה להרבה אנשים שאני מכיר (דרך האינטרנט כמובן) וכל מה שהם אומרים זה "בכל חנות מחשבים מובילה" מה זה אמור ליהיות ? חפש את המטמון? אין לי כח לרמזים אני רוצה שם של חנות ואני רץ ליקנות מה הבעיה??.. מה, יש איזה כת של מישתמשיי וואקום שאני לא אמור לדעת עליה? באיזה חנות קונים את הדבר הארור?

renegader

New member
זה עזר אבל זה לא עונה על השאלה שלי

באתר אין שום ציון מאיפה אני קונה את זה אני צריך חנות לא מקוונת כי אין אשריי כרגע יש חנות כזו בארץ שבאמת יודעת מה וזה ומתעסקת עם הלוחות האלה?

pillit

New member
אם הטלפון והכתובת שרשומים שם למטה

לא עוזרים לך- באלוהים- שום דבר לא יעזור לך בטח שלא וואקום.

renegader

New member
אל תיהייה חוצפן

זה שפיספסתי את הכתב המאוד קטן למטה (ראיתי את זה באחת בלילה ) לא נותן לך את הזכות לדבר אלי ככה זה לא יפה הלינק לעמוד המידע שבאת לא ניפתח באף דפדפן (הנחתי שמידע על חנות או החנויות שיש להם או ביכלל יהייה שם וכשהלינק לא הגיב קצת פיקפקתי באתר הזה

gtidhar

New member
חוצפה? דיבור לא יפה?

אני לא בטוח שאתה מכיר את ההיפך לפי התגובה הראשונה לך...

renegader

New member
וזה מראה עד כמה אתה מבין

בתגובה הראשונה זה הייה בצחוק עד כמה שאני יכול ליהיות מצחיק -וזה לא הרבה וניראה לי שהוא יכול לדבר בעד עצמו ולא צריך אותך טוב נו לפחות אתם נחמדים - פפפחחחח לא משנה

למעלה