באה הולכת ובאה
New member
הסוד שבקשר
לאחר התלבטות אם לכתוב בכלל ואיפה, החלטתי שכאן יותר נעים חמים ונחמד.
אז זו לא פנטזיה טיפוסית של תאוות בשרים והחלפת נוזלים.
יותר זיוני מח והחלפת דעות.
יותר פנטזיה , נראה לי נשית, של סוג הקשר שאנו מחפשים.
אלו שמחפשים זיון וזהו, סקס ותו לא, לא צריכים להתאמץ ולהמשיך לקרוא.
הדילמה שלי היא איך משתנה הקשר, האינטנסיביות והנחשקות, שניה וחצי אחרי שממשים משהו ולו חלקי.
בהתחלה, בשלב המסרים, הסמסים ואפילו הטלפונים,
הכל כ"כ אינטנסיבי, מחזר, חושק.....
ואז נפגשים. אפילו כשהמפגש מעולה ורוצים עוד, משהו בקשר משתנה.
האם גם לכן זה מוכר?
לי הקשר שמסביב, השיחות, החברות, הטלפונים המפתיעים, הם שעושים את הכל לטוב יותר וכיף יותר ואפילו מחרמן יותר.
מסכימים איתי?
אז מה בדיוק אצל הגברים גורם להם לחשוב ששיחת טלפון אחת לתיאום איפה ומתי, זה מספיק?
מה גורם לגבר לחשוב שהוא יכול לא לתקשר בכלל עם מישהי במשך כמה ימים ואז לצפות לסקס מדהים?
האם הדברים לא הולכים יחד? קשר יומיומי, שיחות וחברות כדי שכשנפגשים לא יבוזבז הזמן בדיבורים?
ואחרי שנפגשים והיה סקס מצויין והיה כיף.......לא ראוי לומר זאת? לפרגן? להמשיך את הקשר? (אם רוצים באופן הדדי?
לנשים שקוראות, האם החלק של החיזור, המילים הנחשקות, ההתעניינות, לא עושים לכן את זה?
או שאולי אנחנו תמיד רוצות את הלא מושג?
אשמח לשמוע דעות.......
(ציניים - תחסכו ממני)
לאחר התלבטות אם לכתוב בכלל ואיפה, החלטתי שכאן יותר נעים חמים ונחמד.
אז זו לא פנטזיה טיפוסית של תאוות בשרים והחלפת נוזלים.
יותר זיוני מח והחלפת דעות.
יותר פנטזיה , נראה לי נשית, של סוג הקשר שאנו מחפשים.
אלו שמחפשים זיון וזהו, סקס ותו לא, לא צריכים להתאמץ ולהמשיך לקרוא.
הדילמה שלי היא איך משתנה הקשר, האינטנסיביות והנחשקות, שניה וחצי אחרי שממשים משהו ולו חלקי.
בהתחלה, בשלב המסרים, הסמסים ואפילו הטלפונים,
הכל כ"כ אינטנסיבי, מחזר, חושק.....
ואז נפגשים. אפילו כשהמפגש מעולה ורוצים עוד, משהו בקשר משתנה.
האם גם לכן זה מוכר?
לי הקשר שמסביב, השיחות, החברות, הטלפונים המפתיעים, הם שעושים את הכל לטוב יותר וכיף יותר ואפילו מחרמן יותר.
מסכימים איתי?
אז מה בדיוק אצל הגברים גורם להם לחשוב ששיחת טלפון אחת לתיאום איפה ומתי, זה מספיק?
מה גורם לגבר לחשוב שהוא יכול לא לתקשר בכלל עם מישהי במשך כמה ימים ואז לצפות לסקס מדהים?
האם הדברים לא הולכים יחד? קשר יומיומי, שיחות וחברות כדי שכשנפגשים לא יבוזבז הזמן בדיבורים?
ואחרי שנפגשים והיה סקס מצויין והיה כיף.......לא ראוי לומר זאת? לפרגן? להמשיך את הקשר? (אם רוצים באופן הדדי?
לנשים שקוראות, האם החלק של החיזור, המילים הנחשקות, ההתעניינות, לא עושים לכן את זה?
או שאולי אנחנו תמיד רוצות את הלא מושג?
אשמח לשמוע דעות.......
(ציניים - תחסכו ממני)