הסוד קאוצ'ינג ועוד

הסוד קאוצ'ינג ועוד

מי יכול לחדד את ההבדלים בינהם חשבתי להתחיל אימון אישי בשיחת הניסיון הרגשתי שאומרים לי את מה שאני כבר למדתי דרך הסוד - ואני ממש יודעת על קצה המזלג בדיוק אני קוראת עכשיו את הספר "איזורי המשגה שלך" ושו ב אני מוצאת שאני לומדת ומחדדת לעצמי את אותו החומר זה מעולה בהחלט אבל מה שונה אימון מהסוד ומספרות דומה ?

מהניסיון שלי

רוב האווירה של הקאוצ'ינג זה שאיפה למטרות מסויימת עם הצבת יעדים וטיפולים בסיסיים בתפקוד חיצוני ותקשורת. אישית מהר מאוד גיליתי שזה לא מה שחיפשתי. אבל מצד שני יש הרבה סוגים והרבה צבעים, כי קאוצ'ינג זה תחום חדש שלא דורש 10 שנים של לימודים והרבה פעמים אנשים עושים מתישהו קורס קטן ומתחילים לאמן אנשים מתוך ראית עולמם האישי. במובן הזה התחום הזה הוא הרבה יותר פרוץ והרבה פחות מקצועי. לגבי הסוד.. זה בכלל סרט להמונים.. אין דרך להשוות ביניהם.. אין שום לימודים של זה, זה לא תחום מוכר בשום מוסד או מדע. עבורי הסוד הוא דלת כניסה ידידותית לעולם הרוחני עבור אנשים שעד היום חיו בבורות בנושאים האלה, זה פותח אפשרויות אלטרנטיביות בדרך מפתה. אבל עדיין זה רק הקצה של הקרחון. מקווה שעזרתי.

kikona126

New member
אני חושבת

שמבחינה מסויימת הדרך של האימון בנוייה על הסוד. האימון מחדיר לך אמונות ומוטיבציה. בעוד שבסוד האמונות והמוטיבציה הם פרי יצירתך. זוהי דעתי, ויכול להיות שאנשים יגדו אחרת, אבל ככה אני מבינה את ההבדל

למעלה