הסוד הגדול

nuritpm

New member
זה באמת מאד מאד קשה!

אני חושבת שזה הכי קשה כאשר אנחנו לא שלמות עם עצמנו, ואז זה סוג של בושה לספר את זה, פחד לאכזב, פחד מחוסר קבלה, כי אם אנחנו לא מקבלות לגמריי את עצמנו אז למה שאחרים כן?. נכון, ההורים שלנו הם דור אחר, הם מיושנים יותר, החשיבה שלהם לעיתים אחרת משלנו, ויכול להיות שיהייה לה מאד קשה לקבל את מה שאת אומרת. אבל אתן לך דוגמא לסיפור של חברה, ואולי זה ייתן לך קצת אומץ. היא פנתה לאמא שלה בגיל 36. שיתפה אותה והתגובה הייתה חמורה. יצאו משפטים כמו: זה חולני, זה לא טבעי, מה פתאום... וכו'. חברה שלי רק ישבה ונתנה לה להוציא כל מה שבא לה, בידיעה שהיא שייכת לדור אחר, והחשיבה שלה מקובעת, ובשורה כזו לא פשוטה לה. ספגה וספגה, היה קשה, אבל שמרה על פאסון ולא הגיבה בכעס או אכזבה. עם השנים דברים התרככו, היום, בגיל 41, היא בזוגיות אוהבת ושלמה, ואמא שלה מקבלת באהבה את בת הזוג שלה. היא התרגלה לרעיון, זה לקחת זמן אבל התרגלה. אם האמת הפנימית שלך יציבה וחזקה, וחשוב לך להרגיש שלמה בחייך, איזרי אומץ ותעשי את זה. קחי בחשבון שהתגובה לא בהכרח תהייה נעימה אבל עם הזמן הדברים יסתדרו. המון בהצלחה, ואל תחמירי עם עצמך, זה באמת לא קל! נורית

הופ יקרה

אני מכירה היטב את אימי כל משפחתה הם בדיעות קדומות , אז אחת וכמה שישמעו כזה דבר שהבת שלהם לסבית אז נכון כרגע יחרב עולמם אבל זה חיי ועם השלמתי עימם וטוב לי עימם שום דבר לא יהיה שונה או ישתנה לגבי סרט אימה לא צריך ליצור אנו נמצאים בתוכו היום הם יבואו וגם אחי ואשתו וכבר הלילה החלטתי שזהו אני מספרת להם לוקחת את הסיכון כי יודעת שזה חיי ואני קשובה ומחליטה עבורם ולא אף אחד אחר כולי תקווה שזה יעבור בשלום ללא מטח יריות של עלבונות למינהם

נורית חביבתי ../images/Emo140.gif

קראתי שוב ושוב את דברייך העוצמתיים , ההחלטה לבסוף צריכה להיות שלי וגם צריכה להיות שלמה עימה זה יותר פחד, מאשר בושה לשמה היום ישבתי וחשבתי האם אי פעם שוב אחוש את האומץ הזה? לא יודעת מה שבטוח יודעת שעד שלא אהיה שלמה עם עצמי לא אוכל לעשות זאת שוב. תודה לך חברה יקרה

הסוד הגדול

ישבתי לי כך בחצר בית אימי, ובראשי רצות המחשבות רציתי כל כך לספר לה, שאני אוהבת נשים רציתי שתראה כמה קשה לי לשתף אותה בסוד הזה , ולספר לה כמה שנים אני חבויה שם בתוך הארון ואז עם המון
משהו עצר בעדי מלספר כי הבנתי שעם אגלה לה את הסוד הזה היא תחשוב שמשהו לא בסדר אצלי ואפילו תעשה ותאמר משהו שיפגע בי מאוד וכך נשארתי עם הסוד חבוי שם לבדי עצוב התחושה הזו שלעולם לא אוכל לחוש מסוגלת לבוא ולספר לה את הסודשלי

nuritpm

New member
אז את בדרך הנכונה...

הגעת למסקנות הנכונות, ואני מאמינה שאת בדרך הנכונה אם רק תתמידי. כל אחת והקצב שלה. אין קיצורי דרך, גם אם לפעמים המקום שאת נמצאת בו גורם לך לתחושה בלתי נסבלת ולא נוחה, לפעמים צריך להיות שם קצת כי רק מתוך התחושות האילה מקבלים את האומץ, מרגישים שלא יכולים יותר ועושים את מה שצריך לעשות. גם לשים את עצמך במקום כזה, ולתת לעצמך להיות שם לחוש את תחושת האי נוחות הזו, זה גם אומץ! אל תשכחי. כי אפשר גם להדחיק ולהתעלם וזהו. בהצלחה ויום נעים נורית

בלוז10

New member
../images/Emo24.gifכמה עצוב לשמוע

אם להורים אי אפשר לספר תהיי חזקה ,

בזוקה9

New member
הכל בסדר אצלך. ביום שתפנימי את זה תוכלי לצאת

כדי לחזק אותך ושתראי שאת לא לבד בסיפור הזה הנה דוגמא ליציאה מהארון של זמרת קאנטרי שיצאה לאחרונה בגיל 39 מהארון מול כל המדינה ולפי הכותרת את יכולה להבין כמה קשה היה לה לדבריה זה היה מוות להיות בארון, ובעקבות זה היא כמעט בחרה לסיים את חייה בעצמה במקום זה היא בחרה לחיות

תודה לכן חברות יקרות ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

בזוקה תודה על הקישור והופתעתי כי זו זמרת שאני מאוד אוהבת לשמוע אכן וידוי לא קל גם שלה נורית מקסימה תודה על דברייך ריגשת אותי אבל כתבתי לך משהו בפרטי בתקווה שהתעוזה לשתף את אימי יקרה מתי שהוא יודעת שצריכה קודם להיות שלמה עם עצמי ואז להעיז המון תודה על החיבוקים התומכים שלכן שיהיה ערב טוב לכולנו

למעלה