THE_ENDLESS
Active member
איך פנית אליה?דיברתי עם אדווה.
קרוב לודאי שנקבל תשלום החודש - סביב 3.9 אג' לאגח.
איך פנית אליה?דיברתי עם אדווה.
קרוב לודאי שנקבל תשלום החודש - סביב 3.9 אג' לאגח.
אם אתה רוצה את הטלפון שלה, תודיע לי.איך פנית אליה?
כדי לענות על השאלה של ההחזר הצפוי באגח צריך לקבל אומדן של החזר החובות שטרם נגבו.כמה אתם צופים שנקבל בסוף? החברה אמרה שהיא צופה שלא נקבל הכל כמה כן לדעתכם?
במילים אחרות האם המחיר של האג"ח היום הוא הזדמנות?

נחמד, עוד מנהפדיון מוקדם מנדטורי של אג"ח ב' ביום 23.1.25,קובע: 17.1.25
צפה בקובץ המצורף 122160![]()
דף הבית - מאיה – מערכת אינטרנט להודעות | הבורסה לניירות ערך
מאי"ה היא מערכת אינטרנט להודעות החברות, המהווה כלי עבודה מרכזי לציבור המשקיעים, לחברות הבורסאיות ולכל קהילת שוק ההון. מאי"ה מאפשרת לקבל מידע מקיף על החברות הבורסאיות ועל ניירות הערך הנסחרים בבורסה.maya.tase.co.il
בעיקרון הכל דיי רגיל ואצביע בעד לכל הסעיפים פרט להעלאת הריטיינר לחשב המלווה מ20 אלף ל50 אלף.זימון אסיפת אג"ח ב ל-18.2.25-הסכם ניהול עם היו"ר, התחייבות לשיפוי, התחייבות לפטור, גמול שנתי וגמול השתתפות, רכישת פוליסת ביטוח, תשלום לחשב המלווה
![]()
דף הבית - מאיה – מערכת אינטרנט להודעות | הבורסה לניירות ערך
מאי"ה היא מערכת אינטרנט להודעות החברות, המהווה כלי עבודה מרכזי לציבור המשקיעים, לחברות הבורסאיות ולכל קהילת שוק ההון. מאי"ה מאפשרת לקבל מידע מקיף על החברות הבורסאיות ועל ניירות הערך הנסחרים בבורסה.maya.tase.co.il
אם כל דרישות התשלום האלה יאושרו אני בספק אם יישאר למחזיקי האג"ח משהו![]()
הטענה שלו שכל אג"ח שווה 74 אגורות בעייתית, הוא לקח את צד הנכסים במאזן (ושכח להוריד את ה6 מיליון שנגבו וששולמו ביחד עם המזומן ב20.4) ולא הוריד את עלויות ההנהלה והגבייה שמסתכמות במיליוני שקלים כל שנה וכמו כן אפילו בדוח תזרים של בול אין הכנסות נוספות בשנת 27- כלומר הגבייה מסתיימת ב26 ועם החלוקות שמופיעות שם (53 אגורות לע.נ לפני תביעות)דוח מצב - בול מסחר
נכון להיום (29/05/2025) יש לחברת בול מסחר 90,181,385 אגחים.החוב הנוכחי למחזיקי האגח הוא כ 90.18 מיליון שקלים. האגח הזאת נושאת ריבית שנתית של 15%.חברה בול מסחר צופה ש 39.342 מיליון שקלים ישולמו מ 1 באפריל עד סוף שנת 2025. - מתוך זה שולמו כבר 10.2 מיליון שקלים. - כלומר עד סוף 2025, ישולמו 29.142...www.ytvalue.com
רשום שהתפטרות "אינה כרוכה בנסיבות שיש להביאן לידיעת מחזיקי ניירות הערך של התאגיד" אבל מעניין מה הסיפור שם כי אחד מהתנאים המתלים של הפטור שלה הוא שהיא תשאר בחברה עד אמצע 2027 ככה שיהיה ניתן לתבוע אותה ביחד עם בכור ושאר הכוכבים.
בהסדר ממש התאמצו שהיא תישאר, מעניין האם זה מעיד על מצב הגבייה?רשום שהתפטרות "אינה כרוכה בנסיבות שיש להביאן לידיעת מחזיקי ניירות הערך של התאגיד" אבל מעניין מה הסיפור שם כי אחד מהתנאים המתלים של הפטור שלה הוא שהיא תשאר בחברה עד אמצע 2027 ככה שיהיה ניתן לתבוע אותה ביחד עם בכור ושאר הכוכבים.
אני חושב שלא, היא לא הייתה מאוד רחוקה מהיעד של ה100 מיליון ואחד התנאים המתלים שם היה שהיא באמת תשאר בחברה עד אמצע 2027 אז אני נוטה לחשוב שמדובר בסיבות אישיות.בהסדר ממש התאמצו שהיא תישאר, מעניין האם זה מעיד על מצב הגבייה?
כמחזיק הייתי מוטרד מאוד מעזיבת הגורם בדומיננטי בחברה שעסק בגביית החובות.אני חושב שלא, היא לא הייתה מאוד רחוקה מהיעד של ה100 מיליון ואחד התנאים המתלים שם היה שהיא באמת תשאר בחברה עד אמצע 2027 אז אני נוטה לחשוב שמדובר בסיבות אישיות.
אבל כן באופן כללי חושב שזה הודעה רעה, היא הכירה את התיק והחייבים הכי טוב.
אני מסכים, בהחלט לא הודעה טובה אבל אם זאת שים לב שהחברה ממשיכה גבייה דרך המשרד שלה(לפחות בהליכים שכבר נפתחו) אז עדיין יהיה לה נוכחות כזאת או אחרת.כמחזיק הייתי מוטרד מאוד מעזיבת הגורם בדומיננטי בחברה שעסק בגביית החובות.
האם המחליף יהיה גורם אפקטיבי כמוה בגביית החוב? אני מסופק, ומכאן מקור הדאגה.
לא מחזיק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.