הסדרת DC

צוללן27

New member
הסדרת DC

מנסה להסיר DC שני מה-AD ומקבל הודעה כמצ"ב בקובץ. לא רוצה להשתמש בDCPROMO/FORCEREMOVAL. מה הבעיה ? כמובן שאני משתמש בADMIN USER. צוללן

אהלן

1. עם איזה יוזר אתה מחובר כעת? 2. תחת איזה יוזר אתה מנסה להריץ את ה AD?

Ido MCSE

New member
צריך יותר מיוזר admin

אתה צריך להיות חבר ב enterprise admin

המ

בגלל זה שאלתי אותך באיזה יוזר הרצת את זה. כי אם זה לא היוזר שאתה מחובר איתו אתה צריך לתת DELEGATION באובייקט של ה Group Policty. :) שמח לשמוע כי הבעיה תוקנה. בברכה, אביעד.

בעז 21

New member
משהו פה מוזר לי.

אמרת בהודעה הקודמת שלך שהשתמשת במשתמש בקבוצה Enterprise Admins . קבוצת Enterprise admins היא חברה (Nesting ) בקבוצת Administrators . לא היית אמור להתקל בבעיה הזאת. בברכה בעז.

המממ

לדעתי , היוזר שהריץ את הפקודה לא תואם אצלו ליוזר שהוא ב LOG ON ... ויש להבדיל בין השניים.

בעז 21

New member
../images/Emo163.gifנשמע קצת מצחיק

הוא נכנס עם Entrprise admin המשתמש בעל הרשאות לבצע את הפעולה ואז השתמש בrunas על מנת לרדת למשתמש בעל הרשאות יותר נמוכות ? :) :) אביעד תיהיה הגיוני.. בברכה בעז.

צוללן27

New member
קצת הבהרות

כמובן שנכנסתי עם USER שהיה חבר ב-ENT. ADMINS ! קצת כבוד .. ב-DEFAULT DOMAIN POLICY לא היה DELGATE בלה בלה. ולכן לא יכולתי לבצע הסרה. בעיה אחרת מסובכת רוצים לפתור ? צוללן

צוללן27

New member
1. בעיות בGPO של הדומיין

עשיתי טעות מודה ! מחקתי בדומיין (2000) את ספרית TEMP שנמצאת תחת WINNT. ואז גילית שאין אפשרות לגשת לGPO של הדומין. ומופיעה שגיאה כפי שמוראה הקובת שמצ"ב. לכן יצרתי GPO חלופי שהוא DEFAULT של הדומין. השאלה היא מה עושים מפה ?

צוללן27

New member
בעיה 2

נראה לי שדי קשור אבל זו הבעיה השניה כפי שמופיעה בקובת שמצ"ב. ספרית SYSVOL התבלגנה !!! שוב מה ההמשך ?

למעלה