הסדרי ראייה

נוגה 112

New member
הסדרי ראייה

היי לכולם, מעניין אותי לדעת מה יקרה אם אפר את הסדרי הראייה שייקבעו, אם למישהו יש עצה אשמח לשמוע...

n o g a1

New member
מה שיקרה ...

אם תפרי את ההסכם מה שיקרה הוא שתהיי "מפרה הסכם ", זה כל וזה המון. הסכם נועד לכבדו , נועד לשמור על הזכויות והחובות של הצדדים . אם מדובר בהסדרי ראיה נועד לשמור על הילדים . נועד להגן. חסר טעם הוא אם אינו מכובד. זה הכל וזה המון!

EFRATY10

New member
גם חוקית אסור לך לעשות את זה.

העורך דין שלי סיפר לי בזמנו,שהיתה לו לקוחה אחרת שמנעה מהגרוש לראות את הילד כי הוא לא שילם מזונות, וגם זה אסור לעשות.אסור לקחת את החוק לידים.

סביר שזה יגרום ל....

הסדר שיופר,מה שיוציא מההסדר את הסידור שבו ויהפוך אותו למשהו אחר לא ממש ברור, אבל בהחלט לא הסדר ועם כבר לא הסדר אז בעצם אינך מפרה דבר... .וסיסו ושימחו לכולם.

t o t a l

New member
מה שיקרה זה שתגרמי נזק לילדייך

ממליץ לנסות להתעלות מעבר לרגשות המכבידים. תביטי רחוק. תעשי את הדבר הנכון. אפילו אם הוא הקשה יותר.

אם את תפרי....

זה יפגע בך בילדים הוא יתלונן עליך הוא גם יכול להגיע איתך עד לתלונה במשטרה אם הוא יפר..... זה כבר לא חשוב.... לו מותר

עונה

למרות שמעולם לא נגעתי בנק' הזו ביני לבין האקס...{לא ראינו לנכון, הדלת פתוחה תמיד} לא חושבת שאת צריכה תירוץ או סיבה לנקוט בעמדה שכזו...ורק משום שההשלכות יגיעו במישרים על הילדודס. את מענישה... הם נענשים, לא הוא... ולא משנה מה הסיבה או התירוץ לכך. מעבר לרצונות שלך יש גם חוקיות בנדון אם אני לא טועה... יש גם את הצד שלו..והכי חשוב את הצד של הילדים. כל זמן שאין התעללות פיזית, מילולית... וכדומה, לא חושבת שיש לך את הזכות לבצע צעד שכזה. כולנו הורים לילדים...תקשיבי גם להם.

EFRATY10

New member
את רוצה למנוע מילדיך לראות

את אביהם? את תפגעי מאוד בילדיך.

מה?מה היית חייב?

שעה לפנייך תיקנתי... כמה זמן לוקח לך להרגיש ת'החלקה של האצבעון שלי,הא? אחחחחח...בודי גארד שלי מתוק...מה יהיה עם הקצב של הטיימינג?

roksan

New member
מה הכוונה?

לראות אותם יותר? לתת לו לראות אותם יותר? אם זה לא נעשה מתוך נקמנות בבן זוג על גב הילדים את יכולה לדבר עם הבן זוג לשעבר ולהגיע איתו להבנה? אם איו לכם דיבור אז למה לעורר סערה בכוס מים? משעמם לך?

מצוטטת

New member
בגלל ששבת היום

יום בו אני דובקת רק בחיובי אז.... נוטה להאמין שכיוון השאלה הוא כזה כלומר, שההפרה נובעת מקושי אובייקטיבי ואמיתי...... לכן, אם קיים מצע גירושין נורמטיבי ויש תיקשורת מינימלית הנידרשת לקיום המצע אז אפשר ניתן שאפילו לא יהיה הסדר קבוע והוא יכול להישאר רק "על הנייר".... ואז שום כלום מימלא לא יקרה אז אם על התגמשות את הולכת סבבי... אם על התקשחות, אז גמכן רק צריך לזכור שלא חשוב כמה ישמח או שלא מה שיענו לך כאן ההתמודדות תישאר שלך ו"התשלום" גם הוא מתחלק בין כולכם, כשהרבית תחול על המפר , וההצמדה על הילדים......... ~דעתי~

סימפתי

New member
רצוי להפר "הסכם" בהסכמה בייליטרלית

החיים הם דינמיים, ולכן הסכמים חייבים להשתנות בהתאם לנסיבות. הדרך היעילה ביותר, לשנות הסכמים (להפר), היא בהסכמה של הצדדים בדרך בייליטרלית bilateral אחרת? לכל ACTION יש REACTION זה חוק בפיזיקה ודי לחכימא ברמיזה... בהצלחה!

למעלה