הסדרי ראייה

מצב
הנושא נעול.

100כוכבית

New member
הסדרי ראייה

הסדרי ראייה
רציתי לדעת מה ניתן לעשות מבחינה משפטית לגבי אב שאינו מקיים את הסדרי הראייה ככתוב בהסכם גירושין אשר אושר על ידי בימ"ש וניתן לא תוקף של פס"ד? האב מגיע ורואה את ילדיו באופן מצומצם ביותר מבחינה קיומית אני יודעת שקשה לו מאד ואין באפשרותו לקחתם אליו באופן סדיר כמו כן האם ניתן לחייב אותו לעמוד בהסכם או שיתחשבו במצבו ויצמצמו לו את הביקורים? עד כמה שאני יודעת לא ניתן לחייב או לאכוף ביצוע הסדרי ראייה האם אני טועה?

תשובה

הסדרי ראייה
רציתי לדעת מה ניתן לעשות מבחינה משפטית לגבי אב שאינו מקיים את הסדרי הראייה ככתוב בהסכם גירושין אשר אושר על ידי בימ"ש וניתן לא תוקף של פס"ד? האב מגיע ורואה את ילדיו באופן מצומצם ביותר מבחינה קיומית אני יודעת שקשה לו מאד ואין באפשרותו לקחתם אליו באופן סדיר כמו כן האם ניתן לחייב אותו לעמוד בהסכם או שיתחשבו במצבו ויצמצמו לו את הביקורים? עד כמה שאני יודעת לא ניתן לחייב או לאכוף ביצוע הסדרי ראייה האם אני טועה?
תשובה
אכן במצב המשפטי הקיים לא ניתן לאכוף הסדרי ראיה אבל ניתן לבקש הגדלת מזונות מהסיבה שהאב אינו ממלא אחרי הסדרי הראיה. עדיף כמובן להידבר עם האב ולנסות להסביר לו, אולי בעזרת איש מקצוע, את החשיבות הרבה שיש לקיום ביקורים סדירים לשלומם הנפשי של הילדים. עו"ד מור אוזרקובסקי

גם לך אני מציע טיול באתר של

הסדרי ראייה
גם לך אני מציע טיול באתר של

מצב
הנושא נעול.
למעלה