הסדרי ראיה

מצב
הנושא נעול.
הסדרי ראיה

הסדרי ראיה
בחוזה שלי כתוה שאני רשאי לקחת את הילד שבת כן שבת לא החל מיום שישי בשעה 13:00 ועד לשבת בשעה 20:00. שישי שעבר מבלי לתאם מראש הגעתי בשעה 13:45 והם (גרושתי והבן שלי) לא היו בבית, מותר? כנ"ל בשבת, איחרתי והם לא היו והייתי צריך לחכות שיחזרו. אם אסור, אז מה אני יכול לעשות? תודה

תשובה

הסדרי ראיה
בחוזה שלי כתוה שאני רשאי לקחת את הילד שבת כן שבת לא החל מיום שישי בשעה 13:00 ועד לשבת בשעה 20:00. שישי שעבר מבלי לתאם מראש הגעתי בשעה 13:45 והם (גרושתי והבן שלי) לא היו בבית, מותר? כנ"ל בשבת, איחרתי והם לא היו והייתי צריך לחכות שיחזרו. אם אסור, אז מה אני יכול לעשות? תודה
תשובה
איני סבור שעל גרושתך להמתין לנצח. אפשר לדרוש המתנה סבירה גם לאחר המועד הפורמלי אבל איחור של 45 דקות לא נראה סביר.

גן חיות

New member
שאלות גם אליך

הסדרי ראיה
שאלות גם אליך
האם הודעת שאתה מאחר ונתת זמן משואר? האם אתה מרבה לאחר לביקורים, עם או בלי לעדכן את גרושתך ואת הילד? מה הסיבה/סיבות לאיחורים? האם קורה שאתה גם מבטל ביקורים ברגע האחרון? אני שואלת כי אני הייתי בצד ש"מחכה". הילדים רואים שאבא לא מגיע ונכנסים ללחץ. לא יודעים אם זה איחור או עוד ביטול. אני למדתי אחרי פעמים או שלוש והכנתי תמיד "תכנית אלטרנטיבית" במקום שהילדים יישבו שעות ויהיו עצובים. לפחות חלק מהזמן היה להם גם מהשהו טוב. כאשר אבא שלהם ניסה להתלונן, זה לא עזר לו הרבה.

למען האמת המצב הוא כזה

שאלות גם אליך
האם הודעת שאתה מאחר ונתת זמן משואר? האם אתה מרבה לאחר לביקורים, עם או בלי לעדכן את גרושתך ואת הילד? מה הסיבה/סיבות לאיחורים? האם קורה שאתה גם מבטל ביקורים ברגע האחרון? אני שואלת כי אני הייתי בצד ש"מחכה". הילדים רואים שאבא לא מגיע ונכנסים ללחץ. לא יודעים אם זה איחור או עוד ביטול. אני למדתי אחרי פעמים או שלוש והכנתי תמיד "תכנית אלטרנטיבית" במקום שהילדים יישבו שעות ויהיו עצובים. לפחות חלק מהזמן היה להם גם מהשהו טוב. כאשר אבא שלהם ניסה להתלונן, זה לא עזר לו הרבה.
למען האמת המצב הוא כזה
במשך 5 שנים הגעתי בימי שישי בשעה 16:00 או 17:00 או 15:00, אף פעם היא לא אמרה לי כלום, בימי שבת הייתי מחזיר גם בשעות אלו בערך, רק השנה היא החליטה שהיא רוצה שאני אעמוד בשעות שנקבעו, לא יודע מה גרם לשינוי.

הסדרי ראיה

הסדרי ראיה
הסדרי ראיה
נראה שאתה וגרושתך "משחקים" עם הסדרי הראיה. ביחסים תקינים אתה היית מודיע שאתה מאחר והייתם קובעים מועד אחר שיתאים לשניכם. אם אינך מודיע על איחור, גרושתך ככל הנראה "מענישה" אותך על האחיור ונעלמת. מאוד מומלץ להמנע "ממשחקים" ו"מהעונשים" הנגזרים מהם. אם אינכם מצליחים לנהל מערכת יחסים קורקטית תקינה, אולי כדאי לפנות לטיפול משותף. הזוכים הגדולים יהיו הילדים שלכם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה