הסדרי ראיה

מצב
הנושא נעול.

FreshStart

New member
הסדרי ראיה

הסדרי ראיה
שלום, אני אב גרוש ל 2 ילדים קטנים . עקב עבודתי אני נאלץ לשנות את ימי הראיה עם ילדי ולא תמיד עולה בקנה אחד עם מה שכתוב בהסכם. אינני מנסה להיתחמק מלראות את ילדי , אך קורה שמידי פעם אינני מצליח לקחת את ילדי ומודיע לאם מראש. במידה ואינני יכול לקחת את הילדים במועד , אני מתאם יום אחר. אם ילדי מנסה להגדיל את המזונות עקב סיבה זו. 1.נכון להיום אני משלם 3000 ש"ח מזונות + מדור (עד הגיע הילדים לגן חובה) תודה

תשובה

הסדרי ראיה
שלום, אני אב גרוש ל 2 ילדים קטנים . עקב עבודתי אני נאלץ לשנות את ימי הראיה עם ילדי ולא תמיד עולה בקנה אחד עם מה שכתוב בהסכם. אינני מנסה להיתחמק מלראות את ילדי , אך קורה שמידי פעם אינני מצליח לקחת את ילדי ומודיע לאם מראש. במידה ואינני יכול לקחת את הילדים במועד , אני מתאם יום אחר. אם ילדי מנסה להגדיל את המזונות עקב סיבה זו. 1.נכון להיום אני משלם 3000 ש"ח מזונות + מדור (עד הגיע הילדים לגן חובה) תודה
תשובה
אתה מעלה בעיה נפוצה. לא ציינת האם אתה מקפיד לקחת את הילדים בימים חילופיים ולאותו מספר שעות. במידה והתשובה חיובית ואתה מקפיד לתאם עם גרושתך כל שינוי כזה בזמן סביר מראש -אינני חושבת שיש לתביעתה סיכוי גדול. יחד עם זאת יש לזכור שילדים עוברים טלטלה רגשית עזה עם פרידת ההורים ושמירה על ימי ביקור סדירים היא חיונית עבורם. עיין בקישורים המצורפים. עו"ד מור אוזרקובסקי

מצב
הנושא נעול.
למעלה