הסדרה "ואקום"

תודה יפיוף! גם אם זו רק נגיעה, זה עדיין ריתק

ממש התרגשתי מהלסבית הדתיה. הלוואי ויעשו עוד תוכניות כאלו ככל שירבו, החברה תבין את המצב בו אנו נמצאים, ותקבל אותנו יותר ויותר. שנה טובה ומבורכת

ישי 321

New member
מכאיב ומרגש.

קולע בול למצב שבו אנו נמצאים. מאוד כאבו לי הדמעות של המוסלמי. שמעתם את הרב פורמן? לשבת עליה שבעה? אוףףף אין לי מילים.

yenergy

New member
הרב פרומן

אני מכיר את הרב פרומן אישית, ונורא כאב לי לשמוע את התגובה שלו. היא גם מאוד מנוגדת לאופי שלו. הוא אדם כל כך עדין, שלא מקבל בדרך כלל את העולם הזה. מוזר לי, שאדם שנפגש עם עראפת, רוצח יהודים ידוע, וחיבק אותו, ודיבר איתו, מסוגל להגיד כזה דבר על הומוסקסואלים. אני אדבר עם חבר משותף שמכיר אותו ונראה אם יש לו עדכונים על זה. כמו תמיד, הרב בני לאו מדבר כמו הומניסט אמיתי (הוא אמנם נגוע בעניין כי יש לו אח הומו אבל...) הייתי בכמה שיעורים שלו בירושלים והוא מדהים. בית כנסת הרמב"ן מאוד מיוחד מבחינת חתך האוכלוסייה, והוא הולך ומחליף את אוהל נחמה מבחינת בית כנסת אורתודוכסי אמיתי ליברלי. אני כל כך עובר לגור בירושלים ברגע שתהיה לי הזדמנות. גנדאלף - תודה על המחמאה. אתה מודע לזה שהשחקן שמשחק את גנדלף הוא הומו מוצהר?

בבקשה. ברור שאני יודע עליו. אנחנו

הרי מחכים שיצאו מהארון. לא?! ועל כל אחד שיוצא, אנחנו מרגישים עוד סוג של אישור... שמעתי שערוץ 2 עושה סרט על הראל סקעת ובו הוא יוצא מהארון.

למעלה