הסדרה הכי טובה

אודו

New member
הסדרה הכי טובה

מה לדעתכם הסדרה של מב"כ? לדעתי חלל עמוק 9 נבות

n i v1

New member
יש לי כמה דברים להגיד לכם:

TNG היא סדרה מצוינת חלל עמוק היא סדרה פנטסטית אנטרפרייז היא מצויינת ופנטסטית כולן מצויינות

Bajoran Preist

New member
DEEP SPACE NINE

ואני אמשיך להגיד את זה כל פעם שמישהו ישאל. בכל מקרה, שאלו את לא מזמן ונתתי הסבר יותר מפורט, אם תתאמץ שנייה לחפש אותו עמוד או שניים למטה בפורום, תמצא את זה. וברור שכל הסדרות טובות. אנחנו מדברים על סטאר-טרק, לא?

Crossface

New member
אילן, דווקא פה אני לא מסכים

אני מעדיף את TNG אין על רייקר, הדמות הכי טובה בכל הסדרות

bigbadjoe

New member
TOS TOS TOS TOS TOS TOS

הסידרה הכי טובה, המשחק ביחס לתפאורה שדי קומיים בימינו פשוט עושים לי משהו. ספוק זה ספוק וקירק זה קירק וצ´כוב זה אידיוט קטן. פשוט יותר דינמי לדעתי מ-TNG

אילן די

New member
דווקא רייקר ?

יש לי משהו נגד מספרי 1 גם ב- TNG וגם בוויאג´ר. שניהם אנמים, רייקר הוא יס מאן ואין לו ממש אופי מוגדר, גם צ´יקוטה הוא כזה. נחמד נחמד אבל משעמם.

Crossface

New member
ממש לא נכון

רייקר הוא איש של פעולה הוא לא חושב פעמים קודם תירה אחר כך נחשוב הוא פועל מהר, כבר בפרק הראשון הבן אדם הספיק לפרק את האנטרפרייז, בשניה הראשונה שיש לו הזדמנות בקרב....אש. בסרט האחרון, המרד, שהם נכנסו לערפילית הדליקה וג´ורדי הציע להתרחק לו דווקא היה רעיון אחר שיכל לסכן את כל החללית ובלי לחשוב פעמים זה ניתן לביצוע? לך על זה (ג´רודי הוסיף שעוד יקראו לזה מהלך רייקר) הוא גם קצת מזכיר את קירק זה מה שאני אוהב אצלו

G.O.D

New member
בעיקרון כל מה שיש עליו חותמת

Star Trek מבחינתי זה קדוש, אבל אם בודקים מה יותר ומה פחות אז לטעמי TNG הכי הרבה ובמקום השני DS9. אם תעיין בארכיון הסקרים תתמצא סקר בנושא...

Bufreak

New member
שאלה קשה...

אני מתלבט בין "חלל עמוק 9" לבין "DS9"... ברור שחלל עמוק 9 היא הכי טובה! ואם בדירוגים עסקינן: (מקום ראשון: "באפי קוטלת הערפדים"...אבל לא קשור) מקום ראשון:Deep space nine מקום שני:Voyager מקום שלישי:The next generation מקום רביעי: Enterprise ואת הסידרה המקורית לא ראיתי...

למעלה