הסדרה בין יוטה לדנבר

Guram100

New member
הסדרה בין יוטה לדנבר

כוס אמו למה לא משדרים משחק? זו סדרה סופר מותחת. בחיי היוטה האילו. תמיד חיבבתי את המורמונים האלו ורק בגלל שקבוצות הרבה יותר מוכשרות תמיד ירקו דם כדי לנצח אותם. ללא קרילנקו ואוקור הפצויים הם הצליחו לעצור את צ'אנסי וכרמלו וזה ממש לא פשוט. יוטה זה אגוז קשה לפיצוח. כמו שאני מכיר את ג'רי סלואן, אני מאניק אם האימון לא מתחיל באכילת אבנים לחימום, הליכה על גחלים ועקירת ציפורניים אחד לשני חחחחחחחח טוב, מתי משחק מספר 4?

rapgamer4ever

New member
מילסאפ טחן את דנבר

הנאגטס משחקים בסדר, אבל לא משחקים טוב. וכל פעם מפסידים לשפן חדש. אני עדיין מהמר עליהם ב-7 משחקים. וגם מקווה שיעלו.

Guram100

New member
נראה לי שג'ורג' קארל ממש חסר להם

מאמן סופר ותיק ומנוסה ש"ישמור" עליהם. אני גם אוהד אותם.

ThEgReEnKiNg

New member
שמע ששני הגבוהים הבכירים שלך קולעים

ב2-14 או משהו מחריד בסגנון , אין לך שום סיכוי לנצח. כרמלו ובילאפס טובים. אבל איפה כל השאר? ג'יי אר? לוסון? ננה? ככה אי אפשר להמשיך , נקווה לטוב במשחק מספר 4.

Guram100

New member
דנוור חייבים לנצח אחרת זה נגמר

וג'ורג' קרל חסר. כדי לעודד. כדי לכוון. כדי לתת מהניסיון העצום שיש לו כי הוא כבר התנסה בהכול. יוטה לוחצים אותך בפיסיות רצחנית. תמיד היו כאלה. אז הסופרסטארים יקלעו אבל שחקני המישנה מאבדים את הבטחון ואז מפסידים. צ'אנסי חייב לתת הרבה מנהיגות ונקווה שדנוור ינצחו. אני די פסימי כי אני מכיר את יוטה. קשה מאד לנצח שם עם המורמונים הפסיכים האלה.

The Prospect

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מכרמלו ובילאפס הנאגטס היו די חושך במשחק הזה (אגב, המשחק הקודם לא ממש היה פאשלה של הנאגטס אלא משחק ממש טוב שהיה יכול ללכת לכל כיוון, בניגוד לחלק מהטענות שהושמעו כאן בפורום), וכששחקנים שהנאגטס ניזונים מהנקודות והאנרגיה שהם מביאים למגרש כמו סמית', ננה ומרטין לא קולעים, אין יותר מדי מה לעשות. חוץ מזה, רבע שני של מילסאפ שהיה אחד הרבעים הכי טובים שראינו בפלייאופס מאיזשהו שחקן עד עכשיו ועוד הופעה נהדרת של דרון תרמו לזה שזה לא היה הערב של דנבר.

למעלה