A av_i_va New member 3/3/03 #21 ../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אמרת??? כבר התקבלת!! שלא לדבר על כך שמרגע שאמרת חתולים - אוליביבה החברה הכי טובה שלך אפילו תבגוד במשכית למען אוהבי
../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אמרת??? כבר התקבלת!! שלא לדבר על כך שמרגע שאמרת חתולים - אוליביבה החברה הכי טובה שלך אפילו תבגוד במשכית למען אוהבי
ר רחלילי New member 3/3/03 #24 אולי זה רעיון למשהו סביב חתולים??? האיש שלי לא רוצה שהבית יהיה מקדש לחיות הללו (יש לנו "רק" סלסלת שינה וסלסלת צעצועים בשבילם ליד האח הבוער, רק שטיח קטן לשכב עליו...) אבל אולי באמת משהו של עשיה סביבם?
אולי זה רעיון למשהו סביב חתולים??? האיש שלי לא רוצה שהבית יהיה מקדש לחיות הללו (יש לנו "רק" סלסלת שינה וסלסלת צעצועים בשבילם ליד האח הבוער, רק שטיח קטן לשכב עליו...) אבל אולי באמת משהו של עשיה סביבם?
ר רחלילי New member 3/3/03 #28 אני יודעת וגם הממי היה בצחוק אבל זה באמת חמודי מודי הדבר הזה. ואם הייתי משמיעה את הטון דיבור שלי...זה היה מסביר הכל.
אני יודעת וגם הממי היה בצחוק אבל זה באמת חמודי מודי הדבר הזה. ואם הייתי משמיעה את הטון דיבור שלי...זה היה מסביר הכל.
A av_i_va New member 3/3/03 #32 ישלה יתרון ../images/Emo8.gif YAFFGIL .... שימי ליתרון שלה היאלא צריכה ועדת קבלה - גם לא . יש לה כרטיס כניסה חופשי....
ישלה יתרון ../images/Emo8.gif YAFFGIL .... שימי ליתרון שלה היאלא צריכה ועדת קבלה - גם לא . יש לה כרטיס כניסה חופשי....
L lilachh New member 3/3/03 #34 נכון היא צודקת - אני מוחה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בשמי ובשם קשמיר וצוציק - כלבי ההמומים
נכון היא צודקת - אני מוחה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בשמי ובשם קשמיר וצוציק - כלבי ההמומים