הסגר

הסגר

מישהו בעט בכלב שלי (תוכדי טיול!! הבחור היה קשור אלי, היה עסוק ברחרוח של איזה עץ, כשחטף בעיטה), הכלב נהם עליו (אני צרחתי עליו את נשמתי).
מסתבר שהוא התלונן שהכלב נשך אותו, הוטרינרית הרשותית אנטיפטית וחסרת כל קשב.

זאת מילה שלי מול מילה שלו

הוא לא צריך להוכיח שהוא ננשך?
תמונה? רופא? משהו??

זה חוקי, העסק הזה??

עומר TT

New member
אם אני זוכר נכון

לא מוטלות סנקציות על כלב שפגעו בו כדי שינשך (אפילו אם באמת נשך בסוף). צריך לפעול מהר, לקרוא את פקודת הכלבת ואת הפסיקות בעניין, לדבר עם עו"ד שמכיר את התחום, ואולי להגיש בקשה דחופה לצו ביניים שימנע את ההסגר (או יאפשר הסגר בבית שלך בפיקוח הוט' שלך) נקודה נוספת שיכולה לעבוד לטובתך היא נייר עמדה של משרד החקלאות שתומך במעבר להסגר ביתי במקום בכלביה הרשותית (אמור להגיע לשינוי פקודת הכלבת עצמה, אבל עוד לא סיים את הביורוקרטיה).

קחי בחשבון שדבר כזה לא בא סתם, או שיש לו ויכוח איתך והוא רוצה לפגוע בך דרך הכלב, או שהוא מתכנן לתבוע אותך על מנת לקבל פיצוי כספי ואת צריכה להיות מוכנה גם לזה.

ולסיום - כל הכבוד שרק צרחת עליו, אני הייתי עשוי לתת לו סיבה טובה להגיע לבית חולים.

כשמגיע לכלבים הכל חוקי

אני לא הייתי מוסרת את הכלבה *לא משנה מה*, אבל אני לא יודעת איך זה עוזר לך בצד החוקי (כנראה שאפילו דופק אותך).
אולי תנסי לשלוח מישהו שיאיים עליו בתביעה על חרטוט בדיה וואטאבר עו"ד יוכל למצוא מילים טובות יותר ממני? יש מצב שזה יבהיל אותו ויוריד אותו ממך. או אולי להגיע איתו להסדר בלי לשים את הכלבה בהסגר?
ומי בכלל בועט בכלב? איזה מטומטם, מקווה שכל שקל שהוא ירוויח מהיום ילך לו לתרופות.

wgaf

New member
את בטוחה שסיפרת את כל הסיפור?

הכלב הקשור ריחרח להנהתו עץ ואז אדם ללא כל סיבה ניגש אליו ובעט בו??????? כאשר הוא קשור אליך ??????????????????

במקרה הזוי שכזה. אם באמת הוא קרה אז ראשית יש להגיש תלונה במשטרה על תקיפת הכלב. ובמידה והכלב יאלץ לבלות זמן בהסגר עקב תלונה שקרית אז יש להגיש תביעת נזיקין אזרחית לאחר מכן.

בהצלחה.

כן, לצערי אני בטוחה

ככל שאני נכנסת לזה יותר אני מגלה יותר איכסה.

עברתי לא מזמן לבית חדש, בשכונה של מבוגרים קשי-יום בעיר בדרום. חלקם פה ממש שונאי כלבים.
הבחור, מסתבר, רב עם כל בעלי בכלבים באיזור.
הוא החליט שהכלב שלי מנע ממנו לישון בלילות האחרונים (היה כלב שנבח הרבה, אבל ממש לא שלי
) ולכן בעט בו.

איכס, איכס, איכס.
כשאחזור הביתה אתקשר לעורכדין.

מיקי מהי - תודה על ההפניה

קריסטה

New member
אין מצב להגיש נגדו תלונה על תקיפה?

חקירה במשטרה בדרך כלל מרגיעה אנשים.

נתת לו את הכתובת שלך?

הכלבה שלי פעם שרטה מישהי ברחוב, והמשוגעת החליטה להתלונן עליי,
סירבתי למסור את הכתובת וזהו.

למעלה