הסב"ש!

sekret

New member
הסב"ש!

וואו אני לא מאמינה הגיע השבוע שבו אני צריכה לעשות הסבש!! ואין לי נושא.. חשבתי לעשות על שפת גוף! מה אתם חושבים??? או שכדאי לי לעשות נושאא אחר שקשור לצבא? ואם שפת גוף אז איך זה יתבטא? דברשני אני צריכה לדבר על מבצע קדש!! חוץ מהחומר ההיסטורי והמשעמם איך אפשר להעביר את זה? באיזה דררך להעביר את זה שזה לא יהיה משעמם??

תשובה!

בס"ד כדאי לעשות הסב"ש על נושא לא צבאי, דברים צבאיים יש מספיק.. ואם צבאי- אז לדעת זכויות וכד'.. כלמני דברים שהרבה חיילים לא יודעים, וכדאי שידעו. על מבצע קדש- אפשר לספר את זה ע"י תרגיל, שהחיילים יבצעו משהו, הדמיה, לספר את זה מנק' מבט של מצרי, לספר את זה כדיאלוג בין שני חיילים שמספרים חוויות, כלמני..

../images/Emo45.gif נושא לא צבאי

תעשי על רושם ראשוני 2 בנות עשו על זה אצלינו בקורס וזה יצא מדהים כחלק מההסב"ש הם שמו מעטפות ועל כל מעטפה כתבו שם של חניכה וכל הבנות שמו פתק אנונימי מה הן חושבות עליה

sekret

New member
וואו זה נחמד רושם ראשוני

אני אאמץ את זה בהסבש הבא!! אבל אני החלטתי לעשות על שפת גוף..אני אדבר בכלליות איך אנשים משדרים שפת גוף ואיך אפשר לזהות.. אבל אני רוצה ללהביא קצת דוגמא מחיי יום יום של הצבא! איך לדעתם זה מתבטא שנית לפני שההרצאה אני רוצה לעשות להם פעילות/ הדמיה על מה אני הולכת להרצות (שפת גוף) אז איך כדאי לי לעשות??

ועוד משהו...

כדאי כדי להשאיר רושם טוב ותחושה כייפית גם אחרי ההסב"ש <אצלינו הוא היה שעה> להביא בסוף לכל אחד "הפתעה" קטנטונת כזאת בסגנון הבריסטול קטן ומקושט שכתוב עליו משפט חזק שמתחבר להסב"ש או משהו דומה

luda88

New member
לא נתנו לכם מבנה של איך שיעור

אמור להראות? אצלינו השיעור היה מחולק לשלושה חלקים, את החלקים את לוקחת מעיתון. כתבות מהשבוע כאילו..: 1. נושא מרכזי 25 דק' - כתבה אחת גדולה לפתח עליה דיון , לעשות הפעלה וכו'. 2. נושא משני 10 דק' - כתבה אחרת שוב אותו דבר כמו קודם. 3. מבזקים 5 דק' - פה את לא ממש אמורה לשתף את הצוות, אלא בעיקרון את מקריאה כתבה או הפעלה קטנה או משהו כזה. אסור לעשות נושאים שקשורים בצבא/פוליטיקה. אם הדיון מתגלגל לאחד מהנושאים האלה את צריכה לעצור אותו. חוץ מזה שהמדריך שלך צריך לאשר את הנושאים. תעשי הפעלות, תרשמי לעצמך שאלות מנחות שיתפתחו דיונים... תחשבי בצורה יצירתית על הדברים.. בנוגע למבצע קדש אחרי הפרטים היבשים את יכולה לעשות משחק של טריוויה או משהו בסגנון.

sekret

New member
בעיקרון זה הסבש שונה. מה שיש לי

כאילו זה לא הולך שעה! זה ממש קצקצר בערך 20 דקות!!!! ואפשר לדבר על הכל!!! זה לא קשור בכלל לעיתון דבר שני זה נחמד לעשות טריוויה (זה כבר הסב"ש של שעה- או יותר נכון מו"רק) עוד רעיונות?

luda88

New member
חחח לאיפה התגייסת?

אוקיי אז תשדלי לשתף את הצוות בדיון, במה שנעשה.. תבחרי נושאים מעניינים. אם בחרת שפת גוף אז הכתבה הזאת תהיה לך שימושית: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3347554,00.html בתור הפעלה את יכולה לתת להם לשחק פנטומימה... תחלקי כרטיסיות לאנשים שיקראו.. תעשי סיעור מוחין...

sekret

New member
מה הכוונה פנטומימה

ותודה על העצות הנפלאות!!!

luda88

New member
משחק של פנטומימה

כאילו לחלק לשתי קבוצות ולתת הגדרות ואז שיציגו את זה ושינסו לנחשב. וקבוצה שמנחשת הכי הרבה פעמים זוכה...

Little Bit

New member
אממממ

יש מיליון דרכים להעביר את זה. יש לך מש"קית חינוך
פני אליה!

sekret

New member
יש לי... אבל האמת שאין לי זמן גם לז

זה הבעיה.... בגלל זה אני מכניה את זה פההה

שאלה..

אני קצת לא מבינה בכל הדברים האלה חח..מזה הסב''ש?.. באיה תפקידים מבקשים ממך לעשות את זה?! תודה מראש וסליחה על הבורות חחח...

noa_n

New member
-הסברה שבועית - איפה מבקשים לעשות?

בכל מיני תפקידי הדרכה וחינוך. משקיות הוראה, משקיות חוויה, מ"כיות וכו'.

אם כבר- סקח"ש

אני צריכה לעשות סקח"ש השבוע, יש למישהו רעיון איך להעביר בצורה מעניינת ומקורית?

למעלה