הסבת מקצוע

hila7777

New member
הסבת מקצוע

היי בנות אולי תוכלו לעזור לי, הפעם אני פונה כאשה ולא כאמא. אני מורה במקצועי אך אני לא עוסקת בזה, איני מעוניינת לעסוק בזה-אני פקידה בחברת ביטוח ומרויחה משכורת של 4000-4500 ש"ח בממוצע. משכורת רעב שלא ממש אפשר לחיות ממנה, מה גם שאני מאד משועממת בעבודה. אני רוצה לעשות הסבה וללמוד משהו שגם יהיה לי בו עניין, אך גם כסף-וכמובן שיהיה ביקוש בשוק. חשבתי על רעיון לגמרי רחוק ממה שלמדתי-תכנות, קורס ג'בה וכו'-אני מכירה את כל אלו רק מלשמוע עליהם, מעולם לא עסקתי. האם מישהו מכם יכול לעזור לי? מאיפה מתחילים? איך מחליטים מה ללמוד? מישהי מכירה משהו בתכנות? אנא עיזרו לי, אני ממש ממש אובדת עצות.... ה י ל ה

תשובה ראשית כל- לפי שאת מוציאה כספים ועושה שינויים- חשוב שתבררי עם עצמך האם את אוהבת את תחום התכנות. הסיכויים למציאת עבודה לאחר קורס תכנות אחד או שניים לא גבוהים. בכל זאת- כמובן שאם אתה חשה משועממת בעבודתך, אז אולי קורס כזה או אחר יכול לתרום לך יותר עניין בחיים.

sorina99

New member
הי הילה

אולי את יכולה לעשות הרחבת הסמכה למה שלמדת. אני לא יודעת מאיזה תחום את ולמה החלטת לא לעבוד בהוראה (למרות שבתור מורה אני יכולה לחשוב על 2000 סיבות למה לא לרצות לעבוד במשרד החינוך). אני יכולה לספר לך שאני עזבתי תחום הוראה אחד ועברתי לשני. זה שינוי מאוד מרענן עבורי. הרחבת הסמכה למורים לוקחת שנה אחת בלבד. נכון שעובדים קשה במהלך השנה אבל את תרויחי כפול ממה שאת מרוויחה כיום.

TOMYS1

New member
אני ממליץ לילמוד

C# ו HTML5 שפות מבוקשות בשוק העבודה http://www.underwar.co.il/1-Programming/d104/ יש גם קורסים במכללות שונות שאפשר ללמוד באופן מסודר.... ..והביקוש מאוד גדול ל C# אני בעריך שככל שיעבור הזמן ...השפה הפופולרית ביותר תהיה HTML5

למעלה