הסבר פניך לגולש........חדש

NISOD

New member
הסבר פניך לגולש........חדש

סלחו לי שאני מעז להעביר ביקורת על התנהלות הפורום.אבל לדעתי יש מקום להתיחס לכל בקשה \פניה ..הערה בעיקר מגולשים חדשים.אפילו במילה אחת. הרושם שלי כגולש חדש הוא ,שיש כאן חוג סגור של חברים קבועים.מישהוא מכם זוכר שהיה פעם חדש בבית ספר,עבודה וכו "איך ההרגשה לעמוד בצד שאתה לא מכיר ולא מוכר?!

סליחה, זה הפורום הכי מסביר פנים שיש

יעידו כל כך כל החדשים שהיו כאן בעבר ובהווה...לוקח זמן להתחבר, אבל לומר שזה מועדון סגור, ההתרשמות מאוד מוטעית...שתהייה לך אחלה שבת מחוברת ומקושרת..

12אניהיא

New member
NISOD ברוך הבא

אני חושבת שיש לך טעות. כאן שמחים על כל מיצטרף חדש ויעידו על כך החברים כאן. אז אני מקווה שתהנה איתנו למרות הרושם השלילי שקיבלת.

איזקיס

New member
ברוך הבא! ו...

שלא תהיה לך חשיבה שלילית.אנו כמו משפחה פה,עם אנשים חמים ויחס חם מאוד ,אדיבות וסבלנות שמשתלמת תמיד.מאחל לך הנאה

חולפת2

New member
קבלת פנים

אני רק רוצה להוסיף ולהגיד,שהפורום הזה מ-א-ו-ד מסביר פנים,וכל חדש שנכנס לפה מרגיש כאילו הוא הגיע למשפחה.קבלות הפנים פה הן יותר מחמות,וחבל שקיבלת רושם מוטעה. היידה יאסו............

NUSOS

מכיוון שאתה שקל ישראלי חדש...(OS+)...(NIS) ואנחנו אוהבים פה רק כסף... ברוך הבא וטוב שאתה כבר פה!!! דאגנו לך... אנחנו עושים רושם רע בהתחלה אבל זה מטוב לב...לאחר מספר ימים לא תרגיש בזה בכלל כיוון שתהייה אחד מאיתנו... וגם אתה תלמד פה להתנהג רע... בברכה אינשטיין הרוח הרעה של הפורום

12אניהיא

New member
אז מה שיוצא מדברי האיינשטיין של

הפורום זה: ששבוע הבא כשיגיע לכאן גולש חדש גם אתה תיתנהג כך...

F a d i

New member
חח ניסוד...אתה משהו

שאלת שאלה שאף אחד לא ענה...אז לזה אתה קורא "לא מסבירים פנים"?! אם אף אחד לא ענה סימן שאף אחד לא יודע או שציפית ממליון הגולשים שנכנסים לפה מדי יום לכתוב לך "לא יודע/ת"
ותחשוב על זה

למעלה