הסבר למירק

EEEBBR

New member
הסבר למירק

אני צריך שתסבירו לי בבקשה איך המירק עובד ומה הסיכונים בו

irc

New member
אין ממש סיכונים

כמעט ואין דברים מיוחדים שניתן לעשות רוב השרתים מסתירים כתובת אי פי שלא יוכלו לגשת אליך ומעבר לזה אם הורדת מירק בלי תוספת סקריפטים מסויימים שאנשים יוצרים ואתה לא יודע מה דחפו לך פנימה אז אין סיכון יותר ממה שאתה גולש ככה סתם ברשת כמובן שיש את השיטה להשיג אי פי על ידי DCC CHAT אבל אתה יכול לאגנר את זה וזהו בהצלחה ומקוה שעזרתי

irc

New member
אין ממש סיכונים

כמעט ואין דברים מיוחדים שניתן לעשות רוב השרתים מסתירים כתובת אי פי שלא יוכלו לגשת אליך ומעבר לזה אם הורדת מירק בלי תוספת סקריפטים מסויימים שאנשים יוצרים ואתה לא יודע מה דחפו לך פנימה אז אין סיכון יותר ממה שאתה גולש ככה סתם ברשת כמובן שיש את השיטה להשיג אי פי על ידי DCC CHAT אבל אתה יכול לאגנר את זה וזהו בהצלחה ומקוה שעזרתי

האופרים תמיד רואים IP. ../images/Emo16.gif

ובחלק מהמקרים הם הסכנה האמיתית. קבלת קבצים לא ידועים מסוכנת בדיוק כמו קבצים לא ידועים במקומות אחרים, ובאמת אפשר למצוא איי פי על ידי DCC.
ניר

Kfirush16

New member
הרמ...

תחשוב על זה ככה... מגישים תלונה על אופר ומפטרים אותו.... משנים איי פי וזהו...... :)

למי מגישים תלונה? ../images/Emo16.gif

למשטרה? נו באמת... אם כל האופרים ככה, אין מה לעשות נגד זה.
ניר

Kfirush16

New member
לא ממש...

לא כל האופרים ככה^-^(לדוגמא אני... כשהייתי אופר בצעירותי) הרמ.... מגישים תלונה למנהל הרשת אלא מי? :\

Kfirush16

New member
איך שתרצה אבל....

אני דיברתי על שרתים גדולים... לא שרתים קטנים שעושים בכוונה.. שרתים גדולים כמו: ***** או כמו: *****.** או ***.** או *****.** או **** טוב הבנו ת'רעיון=\ קיצר דיברתי על שרתים גדולים..... יום טוב...

irc

New member
עוד משו

האופרים בדרך כלל משתמשים באי פי לצורך בדיקת פורט פתוח מסויים ורוב הזמן הם לא ליד המחשב הרי שכל זה זה בוט שעושה את העובדה ובשרתים קטנים יכול להיות שיחפו על דברים כאלה אבל בשרתים גדולים זה נדיר אבל תלוי איך אתה מראה את הדברים הרי כמעט לכול צאט יש את הקהילה שלו ושם אפשר להיתלונן הרי אף צאט לא ירצה לאבד מצוטט סביר בגלל אופר שלא את עושה את תפקידו נאמנה הרי אותו מצוטט יכול לקחת איתו עוד כמה וחוץ מזה אם אתה כול כך מודאג כנס בפרוקסי או SOCK יש מלא פורטים שונים בהם שהאופרים בכלל לא מתקרבים לסרוק אותם ואם אתה רוצה משו קבוע יש את SPD שזה בתשלום ולפי מה שהבנתי הוא יחסית זול מאוד לשוק והוא מהיר לא בדקתי זה נתונים שקיבלתי ממשתמשים שם שהוא נותן לך כתובת אחרת יש לי חבר או שנייים שעשו זאת וזה גם די נחמד אתה יכול לבחור פחות או יותר את ההוסט שלך (וי הוסט) וגם אתה רגוע שלא יפרצו לך או משו מאותו צאט ודרך אגב אם יהיה לך בעיה בנושא תוכל לפנות שם למנהל הוא מבין לא קטן במירק וכול הנושא ואני מאמין שתיהיה לקוח שלו לתת לך שירות עזרה או משו בהצלחה!

למעלה