הסבר להפרעה נפשית

מ ו מ ו

New member
הסבר להפרעה נפשית

בן דוד שלי אובחן כחולה סכיזופרניה איזה טיפול אלטרנטיבי ניתן להציע לו וחשוב מזה (לי לפחות) מה ההסבר לתופעה ? האם אפשר לדעת מי עלול ללקות בה ומי לא ? (הבנתי שיש גם טווח גילאים שהוא מועד יותר לפורענות. בכל אופן הוא בן 19) נ.ב. יש לנו במשפחה גם נטיה לאולקוס, האם יש לזה קשר ? אודה לך על אם תוכלי להשיב לי.

סכיזופרניה

מומו , סכיזופרניה הינה פגיעה בהתפתחות הנוירולוגית והיא קשה לטיפול , עם זאת בראיה הסינית סכיזופרניה הינה חוסר איזון אנרגטי בלב ובד"כ נובע מחום בלב שמערער את הנפש (SHEN) יתרה מזו אנו יודעים כי חום בלב נגרם פעמים רבות בעיקבות "אמא" אמא לא מאוזנת - האם של הלב הוא הכבד המקושר לכעסים לחץ וסטרס. אני באופן אישי לא מכירה הצלחה של 100% והבראה ממחלת הסכיזופרניה , אבל בהחלט מכירה אנשים שמצליחים לחיות בשלום עם המחלה , והרבה פעמים לצערי עם תרופות קונוונציונליות , כאשר הדיקור והשמנים האתריים ( וטיפולי מגע נוספים) תומכים . תלוי מה מצב בן דודך ועד כמה לחוץ להתחיל עם תרופות , דע כי לתרופות לסכיזופרניה יש תופעות לואי רבות וילדים מגיבים להם קשה עד להפסקת התרופה , לכן ( בהתיעצות עם רופא) שווה לנסות להתחיל טיפול דיקור , צמחי מרפא ומגע כלשהו ( שיאצו , רפלקסולוגיה, עיסוי בשמנים אתריים) קחו בחשבון שאין ברפואה הסינית פתרונות פלא והצלחת הטיפול לוקחת זמן , אבל בהחלט שווה לנסות. צרפתי קישור על המחלה . הרבה בריאות יעל

למעלה