הסבר חסימות כבישים

181818181818

New member
הסבר חסימות כבישים

שני סיבות כלליות. א. רוב העם לא מודע איפה זה גוש קטיף על מה המחלוקת וכו לכן... חסימה מראה על נכונות להקריב ונכונות להקריב מעלה את המודעות (לדוגמא אם האנשים שכועסים על ליבנת היו חוסמים אז הייתי מתעניין למה הדבר הזה ככ חשוב לכם שאתם מוכנים לקבל מכות מהיסמ ולהעצר) והדרך מכאן מובילה לחשיבה אוביקטיבית שללא ספק תוביל לתמיכה בימין. ב. יש בכללות אידאולוגים לכאן ולכאן ואת אלא החסימות לא ישכנעו אבל זה ישכנע את האדם הרגיל האדם תשמע ששרון אמר שזה דבר טוב וביטחוני, האדם הזה מוכן לשלם מחיר גם אם הוא יהיה כואב (פינוי / גרוש זה דבר כואב גם לאדם ברמת השרון) והוא מוכן אם ניסחף לקיצוניות אפילו להרג יהודים שהפינוי גורר אבל ברגע שהפינוי גורר איתו הפרעה לשיגרה שלי? עד כאן! לזה אני לא יתן אני יעדיף ששרון לא יפנה ואני לא יסבול את הכאב ראש הזה. מסכנה: אם זה לא יעזור בפינוי הזה זה יעזור בפינוי הבא... ח"ו

אז למה להסתפק בחסימת כבישים?

קדימה - כדי להגביר את המודעות של אנשים ברמת השרון - תפרצו להם לבתים! גנבו להם מכוניות, תכשיטים, כסף, טלוויזות! אני בטוח שאדם שיגנבו לו את האוטו ישאל את עצמו "וואו, מדוע גנבו לי את האוטו? מי מוכן להתסכן במעצר בשביל זה? כדי שאני אבדוק מה זה תוכנית ההתנתקות". אבל חברה? למה לעצור פה? תנו לדימיון להתפרע....... אין בכל האמור לעיל כוונה לפגוע\להעליב\לתקוף פוליטיקאים/פעילים/חברי פורום/גולשי פורום/כלל אזרחי ישראל באופן אישי. אם מישהו רואה את עצמו פגוע\נעלב\מותקף אישית אני מצטער ומתנצל בכל ליבי.

הבחירה בחסימת כבישים

לצורך הגשמת המטרה שהוא הזכיר- היא בחירה שמאזנת בין הצורך לגרום לאנשים לחשוב, לבין הצורך לשמור על חיי שיגרה של האזרחים.

כיצד בדיוק היא מאזנת?

הפעולה לא כל כך מאזנת. היא פוגעת קשות ובחומרה רבה בשיגרת החיים. להפך - פריצה לבתים וגניבה פוגעת הרבה פחות בשיגרת החיים. למרות שלפי דעתי אין הבדל בין 2 הפעולות. בכל מקרה מי שמבצע אותם הם עבריינים ופושעים כי הם עברו על חוקי המדינה.

181818181818

New member
פגיעה כללית

בחסימות הכבישים הפגיעה ברכוש היא מינימאלית ולא פוגעת באדם מסוים ספציפית. רווח נוסף זה עושה את המחיר של ההתנתקות של כל העם ולא תושבי גוש קטיף או בדוגמא של רמת השרון.

זה כל מה שחשוב לך? כסף?

אולי כי לא אכפת לו שיזרקו אנשים מהבית אבל אכפת לו אם יקחו לו שקל!

"פגיעה כללית....." חחחח....

לא פוגעת באדם מסוים וספציפי?!?!?!?!????? חסימות הכבישים פגעו בי אישית וספציפית! (ויש עוד כמה מאות אנשים שגם בהם זה פגע אישית וספציפית!) אני לא רואה כל הבדל בין חסימת הכבישים לבין רצח של 4 אנשים בשפרעם (וכדי למנוע תגובות מיותרות - גם אין הבדל בין הדברים האלה לבין רציחת המחבל בשפרעם). זה טרור וזה טרור. אלה עבריינים וזה עבריין. זה פושע ואלה פושעים. (נכון שאמנם באחד המקרים עברו על חוק "יותר חשוב" אך ההבדל היחיד הוא בעונש שקיבלו. מבחינתי שניהם פושעים ועבריינים מסוכנים לציבור.)

181818181818

New member
פגיעה כללית!

בחסימות נפגע כל תושב ללא כל קשר אם ימני או שמאלני

TheOrion

New member
מצטער...

הפסידה מעל 1,000 ש"ח עקב חסימות הכבישים. היות ואני איני חלק ממשפחה עשירה, ההפסד הזה מאוד מציק בכיס. יש לך את הפתרונות למעננו? יש לך דרך כלשהי לפצות אותנו? כי לעבור מפלוס למינוס בבנק בגלל שטות של חבורת פושעים זה מאוד, אבל מאוד מציק. פגיעה כללית=> טענה טפשית. יכולתם גם לשרוף בית משפט, והייתם יוצרים בעיה הרבה יותר כללית, אז למה לא? יכולתם להשתלט על בי"ס ולקחת כל תלמידיו כשבויים. זה בטוח היה פוגע כללית מאוד בכל תושבי האיזור, מדוע לא? מה ההבדל בין עצירת החיים לאנשים אלו ולא לאחרים?

silverhawk

New member
מאזנת?

גם אם נתעלם לרגע מן העובדה שמדובר בפגיעה חמורה בחיי השיגרה, אין כאן בכלל שאלה של איזון - מדובר בפעולה לא חוקית, עבירה על החוק. ישנן מספיק דרכים חוקיות להעלות את המודעות ולהעביר את המסר.

181818181818

New member
חוק זה חוק

אמנם זה ששרון משתמש בחוק לפשעו שלו זה לא אומר שאנחנו צריכים גם להעבור על החוק, אך אנו עוברים על החוק מתוך אילוץ איליו נקלענו, כדברי השלט ´נהג יקר בעת חסימת גוש קטיף צומת זו תיחסם עמך הסליחה´

TheOrion

New member
../images/Emo6.gif

"חוק זה חוק......... אנו עוברים על החוק מתוך אילוץ". וואלה? מישהו מחזיק לכם אקדח מול הרקה ודורש: "עיברו על החוק או שנטפל בכם!"? אני לא שמעתי על דבר כזה.

סוף סוף המנחה של הפורום נזכר להתערב

אולי כי לא אכפת לו שיזרקו אנשים מהבית אבל אכפת לו אם יחסמו כבישים

orenberg

New member
למה רק לגנוב?

תרצחו! אנשים יעדיפו להתנגד להתנתקות רק כדי לא להרצח. זאת השיטה הכי טובה, המתנחלים חייבים לאמץ אותה.

181818181818

New member
רצח

הם מוכנים למות למענך!! להקריב את הילדים למענך!! הכל כדי שאתה אחיהם יוכל לשבת בשקט ברמת השרון. התנגדותם להתנתקות היא יותר למענך מאשר למענם לכן הם מוכנים להזיק לך מעט, לעצור אותך לכמה רגעים בכביש, כדי שגם אתה תבחר בחיים (גם אם זה בגלל הסיבה של האי נוחות הזמנית אבל אתה תחיה כי בזכותך לא ניתן פרס לטרור שיגרור עוד טרור).

מצטער

הם מקריבים ילדים של אנשים אחרים. לא את הילדים שלהם. הם מקריבים ילידם, חיילים, שהם בכלל לא מכירים.

181818181818

New member
מה?

א. הם עצמם גרים במקומות שאם הם לא היו אז הטרור היה פוגע בך הרבה יותר (בגוש קיבלו נכון לעכשיו 6,000 פצמרי"ם), ב. אצלם אין משתמטים הם לא מקריבים רק אותך. ג. האבידות בנפש בעיקר בציר פילדלפי דבר שאין שום היגיון לתת אותו לא לשליטה מצרית ולא לפלסטינית. ד. אם נפעל נכון בנושא שלמות הארץ לא יהיו הרוגים כלל. ה. ועיקר: התפקיד של הצבא הוא להגן על ארץ ישראל ועל עם ישראל בכל מקום שהוא בדיוק כמו שלא עולה על דעתך להגיד שצהל צריך לצאת ממזרח ירושלים באותה מידה צריך הוא לשמור על תושבי כל ההתנחלויות והמאחזים כ"י.

שכנוע כוחני ואלים

ובגדול - למה שלאדם ממוצע יהיה איכפת? אין לו צרות משלו בחיים? משכנתא, מיסים, עבודה, משפחה, בריאות, ועוד, ועוד. כאשר לנו מעלים את מס ההכנסה, אנחנו לא יוצאים לחסום את השבילים בהתנחלויות, כדי להעלות את המודעות של כולם.

181818181818

New member
זה צרה אחרת

לא מדובר כאן בעוד מס הכנסה, הצרה כאן היא שאנחנו גורמים לפיגועים הבאים שיבואו עלינו ח"ו פינוי גורר טרור והם אומרים זאת בפרוש שהם לא התפרשו עד שירושלים תהייה בירתם, והדרך לזה היא הדרך שהשיגו את גוש קטיף. טרור.

למעלה