הסבר!!זה שריר עוד פעם

הסבר!!זה שריר עוד פעם

כל אחד יירשום מה שאנחנו יודעים על חלימה גיא ואלון שיטות שיותר מצליחות ייצוב חלום בן יירשום את מה שהוא יכול וכל אחד יירשום משהו וככה נפתח את זה כדי להגיע לחלום צלול בצלילות גבוה ומספיק ארוך ונדע מה אפשר לעשות גם בחלום עצמו אז אני אכתוב כמה קריטיונים ואתם תוסיפו רמת צלילות- משך צלילות- מה עשית בחלום-(כמובן ששבז לא חייב לפרט לנו על כל החלום רק על מה שהוא חשב שיכול לעזור) מה לדעתך היית לשפר ואיך- מה לדעתך אפשר לעשות בחלום אז שכל אחד יעשה את זה לעצמו וכתבו על חלום שהיה לכם ועל כל חלום שיהיה תכתבו את זה בנוסף למטה

אלון ב

New member
ההצעה שלי בנידון

קודם כל הבנתי שיש עכשיו אופציה חדשה בתפוז שבעזרתה כל אחד יכול לפתוח פורום לאתר הפרטי שלו שהוא בסיגנון של הפורום הזה, אז אני מציע לפתוח פורום כזה ( יהיה אליו קישור מכאן ומהאתר שלי ובהמשך גם מהאתר של גיא ) ובו נרכז רק חוויות אישיות של חלומות צלולים ( בלי תגובות ושאלות - רק סיפורי חלומות צלולים נטו ) זה דבר שמעניין הרבה אנשים, כל מי שיספר כאן חלום צלול יעתיק אותו גם לשם, או שגיא יעשה את ההעתקה, ככה יהיה פורום שכל הודעה בו היא חלום צלול שהיה למישהו. ( לא לישכוח לציין בכל חלום צלול מה היתה רמת הצלילות המחשבתית, מה היתה רמת הצלילות הוויזואלית, משך החלק הצלול בחלום, ושיטות שבהן השתמשתם או לא השתמשתם כדי ליצור אותו ). דבר שני, אין כל כך טעם לחזור שוב על כל מה שכתבתי באתר ועל מה שיהיה כתוב גם באתר של גיא, מה שכדאי לעשות זה לרכז בצורה מתומצתת רשימה ( לפי נושאים ) של כל הטיפים שצברנו בנושא חלומות צלולים, לדוגמה - נושא ראשי - הארכת החלום ומניעת התעוררות 1. שיפשוף ידיים 2. להתבונן על חפץ מסויים בחלום וכשהוא נהיה מטושטש לעבור להסתכל על חפץ אחד וחוזר חלילה ( חלילה וחס ). 3. להגיד או לצעוק כמה פעמים "הגבר צלילות !!" 4. להקדיש את הדקות הראשונות בחלום הצלול לייצוב החלום לפני שממהרים לעשות דברים בחיפזון כי הדבר עלול לגרום להתעוררות. נושא ראשי - הגברת הצלילות 1. לישון 5 שעות ולקום למשך שעה כדי שהמוח והגוף יהיו עירניים, דבר שמאד תורם לרמת הצלילות 2. להגיד או לצעוק כמה פעמים "הגבר צלילות !!" 3. שיפשוף ידיים או לתופף על האוזניים . . . טוב רשמתי דיי חפיף אבל זה הכיוון שחשבתי עליו. אלון

למעלה