s h i r k u s h
New member
הסבר ועדכון ../images/Emo140.gif
אז אחרי שביקשתי ממכם להחזיק לי אצבעות, לא רק אצלכם אלא גם אצל הילדים, הבעלול והבעלי חיים
- הגיע הזמן להסביר במה מדובר למרות שעדיין אין תשובה- היום בערב רק תהיה וגם זה לא בטוח... אז במה מדובר... יש מישהו שהכרתי פה ב-
במפגש שהיה, והאמת שבמפגש בקושי יצא לנו לדבר אבל דיברנו במסנג'ר ואז הוא הציע שניפגש רק שנינו ויצאנו לפאב ומאז כל כמה ימים אנחנו יוצאים רק שנינו- לבאולינג, לבית קפה, פאב, מה שתרצו... והאמת... שלא יודעת מאיפה היה לי האומץ
אבל שמתי לב שאני מאוד נהנית בחברתו והחלטתי השבוע לכתוב לו מסר וכתבתי לו מסר שאם כל כך הולך לנו טוב בתור ידידים אולי אפשר לנסות להיות יותר מידידים. שלחתי לו את זה ביום שני בבוקר וביקשתי שגם אם התשובה שלילית שיהיה כנה איתי ויגיד לי כי אני אשמח להישאר איתו גם אם זה רק בידידות. הוא בכלל לא היה בבית והוא כל היום לא הגיב והייתי בטוחה שהוא כן ראה ולא מגיב וכבר התחלתי לתהות מי הוא באמת ואם הוא באמת כזה אחלה כמו שחשבתי... ואז בלילה הוא הציל את עורו
והתקשר אבל אמר שהוא רוצה להיפגש לדבר על זה, אז אמרתי לו שאני מבינה שהתשובה שלילית כי ככה זה נשמע לי והוא אמר לי לא להכניס לו מילים לפה. מאז לא נפגשנו כי הוא לצערי ולצערו חולה בשפעת קשה, כנראה שהיום סוף סוף ניפגש ואז אני אדע אם יש מצב או לא, אבל לפחות הורדתי מהלב ועשיתי את הצעד האמיץ הזה ושלחתי לו את המסר. מאז אנחנו מדברים כמה פעמים ביום בטלפון, ביוזמה של שנינו והוא קורא לי "מאמי" ו"יקירתי" וכו'- עכשיו... אני בספק אם הוא היה אומר את אלה כשהוא יודע שיש רגשות ושאני מעוניינת ביותר מידידות סתם כדי לבלבל אותי- הוא ממש לא בחור כזה. אז היום בערב אני אמורה לדעת... ומבטיחה לעדכן אותכם מה נסגר עם זה בסוף. אז... הנה הבטחתי לעדכן אותכם במה מדובר- אז מילאתי את "חובתי"
מה דעתכם
אז אחרי שביקשתי ממכם להחזיק לי אצבעות, לא רק אצלכם אלא גם אצל הילדים, הבעלול והבעלי חיים