הסבר ועדכון

s h i r k u s h

New member
הסבר ועדכון ../images/Emo140.gif

אז אחרי שביקשתי ממכם להחזיק לי אצבעות, לא רק אצלכם אלא גם אצל הילדים, הבעלול והבעלי חיים
- הגיע הזמן להסביר במה מדובר למרות שעדיין אין תשובה- היום בערב רק תהיה וגם זה לא בטוח... אז במה מדובר... יש מישהו שהכרתי פה ב-
במפגש שהיה, והאמת שבמפגש בקושי יצא לנו לדבר אבל דיברנו במסנג'ר ואז הוא הציע שניפגש רק שנינו ויצאנו לפאב ומאז כל כמה ימים אנחנו יוצאים רק שנינו- לבאולינג, לבית קפה, פאב, מה שתרצו... והאמת... שלא יודעת מאיפה היה לי האומץ
אבל שמתי לב שאני מאוד נהנית בחברתו והחלטתי השבוע לכתוב לו מסר וכתבתי לו מסר שאם כל כך הולך לנו טוב בתור ידידים אולי אפשר לנסות להיות יותר מידידים. שלחתי לו את זה ביום שני בבוקר וביקשתי שגם אם התשובה שלילית שיהיה כנה איתי ויגיד לי כי אני אשמח להישאר איתו גם אם זה רק בידידות. הוא בכלל לא היה בבית והוא כל היום לא הגיב והייתי בטוחה שהוא כן ראה ולא מגיב וכבר התחלתי לתהות מי הוא באמת ואם הוא באמת כזה אחלה כמו שחשבתי... ואז בלילה הוא הציל את עורו
והתקשר אבל אמר שהוא רוצה להיפגש לדבר על זה, אז אמרתי לו שאני מבינה שהתשובה שלילית כי ככה זה נשמע לי והוא אמר לי לא להכניס לו מילים לפה. מאז לא נפגשנו כי הוא לצערי ולצערו חולה בשפעת קשה, כנראה שהיום סוף סוף ניפגש ואז אני אדע אם יש מצב או לא, אבל לפחות הורדתי מהלב ועשיתי את הצעד האמיץ הזה ושלחתי לו את המסר. מאז אנחנו מדברים כמה פעמים ביום בטלפון, ביוזמה של שנינו והוא קורא לי "מאמי" ו"יקירתי" וכו'- עכשיו... אני בספק אם הוא היה אומר את אלה כשהוא יודע שיש רגשות ושאני מעוניינת ביותר מידידות סתם כדי לבלבל אותי- הוא ממש לא בחור כזה. אז היום בערב אני אמורה לדעת... ומבטיחה לעדכן אותכם מה נסגר עם זה בסוף. אז... הנה הבטחתי לעדכן אותכם במה מדובר- אז מילאתי את "חובתי"
מה דעתכם

ShirShir

New member
../images/Emo50.gifתנו לאהבה לפרוח../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif

מחזיקה לכם אצבעות חזק חזק

g u r a

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo50.gif

יו איזו התרגשות... שירקושית אחותי הקטנה...מחזיקה לך אצבעות! תנסי להיות קלילה ותזרמי איתו...אולי הכל קרה כל כך מהר והוא לא מעונין כרגע..אולי תניחי לידידות לפרוח ועם הזמן גם ההתחיבות תגיע? אני אמורה לענות לך ובמקום מעלה בך תהיות.כוונתי היחידה שתנסי להפסיק לתכנן מה להגיד איך להתנהג, וכ"ו..פשוט תזרמי.. אפילו אל תפתחי או תכווני את השיחה לכיוון הרציני. שלחת לו מסר והוא "חייב" לך תשובה.תני לו לענות "בזמנו החופשי" כשירגיש בנוח. ובכל מקרה- המון הצלחה, ומאחלת לך שכל מה שתרצי יקרה, יתגשם במהרה.
אוהבת אותך.

s h i r k u s h

New member
יעלי ../images/Emo24.gif

אני מבינה למה את מתכוונת ובגלל זה חיכיתי עם לספר לכם, למרות שמאוד רציתי מההתחלה כבר לספר אבל לא רציתי להתלהב יותר מדי. מצד אחד- לא רוצה להתלהב יותר מדי ובסוף להתאכזב ומצד שני אני חושבת שמי שמגיע בגישה שלילית ייצא גם בגישה כזאת...

g u r a

New member
לחשוב חיובי

לחשוב חיובי לחשוב חיובי לחשוב חיובי לחשוב חיובי לחשוב חיובי לחשוב חיובי

g u r a

New member
די נו..אני רוצה עכשיו ומהר

לראות חיוך גגגגגגגדדדדדדדוווווווווווללללללללללללללל ולשמוע משפט אופטימי!!

s h i r k u s h

New member
../images/Emo9.gif

טוב אז ככה: היום אני הולכת לפוצץ הופעה כזאת שגם אם הוא לא התכוון לבוא עם תשובה חיובית, הוא יבוא עם תשובה כזאת

g u r a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יפה! לזה בדיוק התכוונתי. עכשיו עם החיוך הזה והמשפט המפוצץ הזה, את הולכת להפגש איתו. לחשוב חיובי כבר אמרתי?
בהצלחה מתוקה..ואת יכולה להכנס ולעדכן בלילה. את יודעת שאני פה

s h i r k u s h

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

האמת שכבר איבדתי את הביטחון שלי... אמורים להיפגש היום בלילה מאוחר... אני כבר לא ממש בטוחה שהוא יגיב בחיוב... לא יודעת...

שירקוש אף פעם אל תאמרי

אין לי ביטחון אני לא מאמינה שיקרה לי זו נבואה שמגשימה את עצמה תאמיני בתת מודע ותראי שהכל ילך לך אחרי שהתחלתי להאמין אם אספר לך באיזה דברים את תקבלי צמרמורות תזכירי לי במפגש לספר זה מצחיק אבל מהחיים. תבואי אליו עם הכי בטחון שיש לך ותראי שהוא זה שיבקש ממך להסכים לזה שתצאי איתו רציני מה קרה לך . תגידי את זה ...

Miss פטל

New member
וואי..שיהיה בהצלחה!!../images/Emo8.gif

איזה מפגש פורום זה היה? נשמע מבטיח, אז מקווה שגם ימשיך ככה!!
בהצלחה איתו מותק!

s h i r k u s h

New member
תודה, מקווה שבאמת הוא יהיה

מעוניין בי מבחינה רומנטית. אני כבר לא בטוחה...

היי שירקוש'לה

איזה מתוקה דיברנו על בטחון עצמי אני רואה שלא חסר לך...וזה יופי אז מקווה שזה ילך כמו שאת רוצה תשירי לו שירים לתוך האוזן בהצלחה באדי

s h i r k u s h

New member
../images/Emo6.gif

וואי וואי באדי, את לא מכירה אותי בכלל אני רואה. אני ו... ביטחון עצמי??? ממש לא!!! פשוט זאת הדרך היחידה שיכלתי להיות כנה באמת איתו ועם עצמי כי פנים מול פנים אין מצב שהייתי אומרת- מביך מדי ואני יותר טובה בלכתוב.

מכאן זה מתחיל חמודה

כמו שאת רואה אותי בטחון עצמי זה לא החלק החזק שלי אבל התחלת נכון ותמשיכי ככה היום את עוד צעירה ובטחון עצמי זה משהו שאפשר לשנות באדי

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

אני עושה את זה בצעדים קטנים, פעם למשל בחיים לא הייתי מגיעה למפגש ועוד ממשיכה לכתוב בפורום אחרי זה כשכבר מכירים אותי במציאות וכו' אבל תראי איפה אני

pilpelet4u

New member
איזה חמוווודה....

בהצלחה
מחכה בקוצר רוח לשמוע לאיפה זה יזרום... וכמו שכבר אמרו לך תיזרמי ואם לא עכשיו אולי עוד קצת... נשמע מבטיח (ואני לא ממש מאמינה ש-גבר- יהיה בקשר עם מישהי בלי שהוא ירצה משהו... [אבל אולי זאת רק אני] שוב, בהצלחה

s h i r k u s h

New member
תודה אוריתי ../images/Emo24.gif

מה הכוונה- את חושבת שהוא מחפש סטוץ או יזיזות או משהו כזה? האמת שהייתה לנו שיחה על זה במפגש שהיה שפגשתי אותו והוא אמר שהוא ממש לא בקטע של הדברים האלה, שהוא בחור של בחורה אחת וזהו.

חמודה מגיע לך דברים טובים כאלה

שמחה לשמוע שיש מישהו חדש ואת מתלהבת ומתרגשת. תהנו מכל רגע. באהבה מלי.

למעלה