הסבר בבקשה

ילדתטבע

New member
הסבר בבקשה

שלום, אני גולשת תמימה, התחלתי להתעניין בתחילת השנה במגיה לבנה, אבל מאוד מעט. בעיקר אני אוהבת צמחי מרפא. מה שהייתי רוצה לדעת הוא דברים כללים עליכם. מי אתם בגדול? האם מגיה לבנה עוזרת לכם או לסביבה? כמה זמן אתם עוסקים בזה? ולמה התחלתם לעסוק בזה? ובאיזו מגיה לבנה אתם עוסקים, קראתי שיש מס´ מגיות.

קודם כל שלום! וברוך הבא!

דבר ראשון! בקשר למאגיה הלבנה.... (ולא כדי שנתחיל עוד פעם מאגיה לבנה\שחורה\אפורה\אדומה אני יודע מה עוד?!?) אז מאגיה לבנה זה אמור להיות כישוף או משהו כזה שהוא בעצם אמור לעזור לאנשים... נגיד מאגיה שחורה אמורה להרעות לאנשים לעשות להם דברים רעים!!!! ובקשר למספר מאגיות אז זה כמו שאמרתי שקוראים לזה.... מאגיה לבנה שחורה אפורה וכל אילו..... אבל היה כאן לא מזמן דיון מאוד מאוד ארוך.... בקשר לצבעי מאגיה כי מאגיה לבנה זה כאילו לבן- מסמל טוב מאגיה שחורה שחור- מסמל רע וכל זה..... ולמי התכוונת ששאלת כמה זמן אתם עוסקים בזה וכל השאלות שמופנות לכולם (אני חושב..) כי זה לא עיסוק כאילו להגיד אני עוסק במאגיה זה וזה זה סוגי מאגיות אם את רוצה להרעות למישהו? אם את רוצה לעזור למישהו? הבנת? אז זה לפי הצורך.... אם את רוצה לעשות למישהו רע או לעזור לו....?! TAL

ילדתטבע

New member
קודם כל, תודה רבה.

אני שמחה להשתתף בפורם. השאלות שהפנתי היו בשביל האנשים הפועלים בפורום זה. עניין אותי לדעת עד כמה יש עיסוק בכשפים (לא משנה איזה צבע). ועד כמה הם באמת פועלים. אני אישית לא רוצה להטיל על אף אחד שום קסם או כישוף (טוב או רע). אבל כן הייתי רוצה ללמוד על העניין של הכישוף. השאלה עד כמה אתם (או אתה) יודעים מה אתם עושים ועד כמה אתם מכירים את העניין מקרוב. ואם כן קצת הסבר על איך זה עובד אם בכלל.

קודם כל בבקשה! סתם חחחח:)

אני אישית לא ניסיתי לעשות כל כישוף! ולפי מה שראיתי בדיונים קודמים שאנשים דיברו על כישוף אז חלק אמרו שהתוצאות של הכישוף נמצאות בכל מיני מקרים מוזרים (חחח שכחתי איך קוראים למילה הזאת) ונגיד ולפעמים הכישוף יכול גם לא להצליח.... וכמו שכולם (לפחות) פה אומרים שלא כדי לקרוא חומרים ברשת! וכדי יותר לקרוא ספרים.....

ילדתטבע

New member
אוקי, הבנתי

אז אתה לא בעניין של כישוף. אתה מכיר מישהו אישית שעוסק בזה ומתעסק בזה ויש לו מה להוסיף? ובקשר לקריאת ספרים, אני חייבת להגיד שניסיתי למצוא חומר באינטרנט ויש חומרים מאוד מעניינים ומועילים צריך רק לדעת איפה לחפש.

למעלה