הסברה מוקדמת על MILD

Bluescale

New member
הסברה מוקדמת על MILD

לפני ביצוע הטכניקה בואו נעבור על הבסיס של הטכניקה. *נשלף מאתר חלומות צלולים שלי: http://lucidrealm.webs.io MILD – mnemonic initiated lucid dreaming טכניקה מאוד שימושית לאלה אשר קמים בבוקר ונרדמים אחר-כך לעוד שעה שעתיים. בטכניקה זו המטרה היא להגביר את המודעות של החולם לפני השינה ולעשות בדיקת מציאות עקב זיהויי של חלום שהיה לך לפני רגע. מסובך? זה לא. נסביר את הטכניקה שלב שלב: שלב א' – התעוררות משנת REM (עדיף ראשונה) לאחר שינה של 4.5-6 שעות מתעוררים ומתחילים את היום כרגיל בזיכרון החלום, רישומו ביומן החלומות ולאחר מכן יש להעביר בין חצי שעה לשעה (מאוד תלוי בבנאדם)* ולחזור חזרה למיטה לקראת שינה נוספת. שלב ב' – זיכרון החלום ושינונו נשכבים במיטה לקראת השינה בתנוחה הכי נוחה לנו להירדמות ומתחילים לדפדף בראש את החלום האחרון שאותו זכרנו. עכשיו אני ממליץ לנסות להעלות כמה שיותר פרטים אבל לא להתעמק דווקא בזה יותר מדי. אחרי שהעלנו את כלל החלום וחזרנו על העלילה באופן הכללי מגיע שלב האוטוסוגסטיה. שלב ג' – אוטוסוגסטיה והירדמות דבר ראשון, אחרי שינון החלום, אני ממליץ להריץ בראש משפט קליל כמו "אני הולך לישון עכשיו ולחלום את אותו החלום אבל הפעם אני אבצע בדיקת מציאות ואשתלט עליו" או משהו יותר קליל. בכל אופן, יש לחזור על המשפט מספר פעמים כדי להכניס את זה טוב למודעות. אחרי החזרה על המשפט שלכם, אנחנו שוב מריצים בראש את החלום אבל הפעם, בשלב מסוים תדמינו את עצמכם "קולטים" שכבר הייתם פה וזה בעצם חלום. דמיינו עצמכם אומרים "היי זה חלום ועכשיו בוא נעשה בדיקת מציאות ונוודא את זה". דמיינו את עצמכם עושים את בדיקת המציאות וכו'... לאחר מכן, אני ממליץ שוב להריץ את החלום ולראות אותו מהצד. לומר לעצמך "בפעם הבאה שאראה את החלום הזה אדע שאני חולם ואשלוט בחלום". אני ממליץ גם לשלב בין האוטוסוגסטיה והדמיון של החלום שאתם עושים בו בדיקת מציאות ולהניח לעצמכם להירדם עם המשחק הזה בדמיון. מה שחשוב פה זה שהתמונה האחרונה שאיתה תלכו לישון זו התמונה שאתם בתוך אותו החלום שעמו התעוררותם אבל הפעם אתם עושים בדיקת מציאות ושולטים עליו. טכניקה מאוד פשוטה ומאוד יעילה אבל יותר מתקדמת מה DILD הבסיסי. אנחנו נפגש בצ'אט הפורום חוזר ואומר "צאט" הפורום בשעה 6:00. ז"א תתעוררו כמה דקות לפני כן ותדליקו את המחשב כנסו לפורום ומשם ישנו קישור לCHAT הפורום. כל מי שרוצה להשתתף בסדנה הזו, נא לאשר בהודעת תגובה להודעה זו. *במידה ולא יהיו מספיק נרשמים הניסיון לטכניקה יבוטל ותוכלו לנסות בעצמכם. בבכל מקרה, תפורסם הודעה "יום שביעי לסדנה" נא להגיב שם לגבי הMILD ואיך היה. פבל.

Roy1232

New member
אני אהיה שם../images/Emo13.gif

ד"א, מה הסיכוי לשלב WILD בMILD? ז"א אחרי שלב האוטוסוגסטיה להמשיך כWILD במקום להירדם, ובכל מקרה אם זה לא מצליח תמיד יש את הסיכוי הגבוה שתצא בחלום בדיקת מציאות.

Bluescale

New member
שלום

הוחלט לבסוף שלא נבצע את הטכניקה ביחד מכיוון שרק שני אנשים רצו לבצע זאת אבל אתם מוזמנים לשוחח בינכם ותוך עשרים דקות ללכת לישון עפ הטכניקה ולנסות את ה MILD בהצלחה לכולנו, פבל.

Roy1232

New member
אני הייתי ב6:05 כאן בלי עוד אנשים בצ'אט...

לא רק שלא זכרתי חלומות מהיום גם נרדמתי ל4 שעות(!) אחרי שחזרתי לישון. כמובן שלא היה אף שידור חוזר של החלום שהרצתי בראש. לדעתי הכל בגלל האוטוסוגסטיה - מתי שאני חוזר על המנטרה אני זוכר 0 חלומות, תמיד שכשאני לא עושה את זה יש לי 1-2.

למעלה