הסבוניה

הסבוניה

אז ככה ברוכה הבאה לכל החדשים: יפעת אורי גם אפרת הצטרפה היום הלא היא "אפרתוש היחידה" או מש'ו כזה טוב זהו לבנתיים אז ברוכה הבאה והתמכרות מהירה אני מקווה שתהנו בפורום
חדש
היום כתבתי בפורום על כוכבים בטלויזיה לכל מי רוצה לראות הינה קישור היום עמית כתבה בפורום שהיא רק מתחה אותנו והיא נשארתתתתתתתת
היום נכנסו לפורום מספר שחקנים:אליאן, מיקי, יקי ועודד אמממ........פשוט אליאן הגיבה מהכינוי שלה אז לא הבנתי כל כך.ץ.טוב אולי היא שלחה בטעות הודעות מהשם שלו כמו שקורה לרעות והילה...אה וגם אגם אבל היא נכנסה מהבית שלה ולא מהאולפן אבל זאת היא כי חברה מהפורום שלנו גכרמה לה להיכנס לפורום..... היום כן אני חזרתי לפורום בחזרה התגעגעתם....טוב לפי התגובות רק כמה חמודים שהתגעגעו אלי..
פינה בתוך פינה
כן פתחתי פינה חדשה בתוך הפינה המסובנת שלי בגלל זה קוראים לזה פינה בתוך פינה בקיצר פעם שעברה לימדתי אתכם איך לכתוב בכחול עכשיו רוצים לדעת איך לכתוב באדום ובסגול
הינה הפרטים הערה: מאמר זה מתייחס לכתיבה באדום, לכתיבה בסגול החליפו את ה "u" ב"e". אדום רגיל תוכן ההודעה: אני אוהב לכתוב באדום! קישורים: 1. מחרוזת: אני אוהב לכתוב באדום? בלי קישור 2. מחרוזת: u בלי קישור סגול מודגש תוכן ההודעה: אני אוהב לכתוב באדום! קישורים: 1. מחרוזת: אני אוהב לכתוב באדום! בלי קישור 2. מחרוזת: u בלי קישור התוצאה תראה כך: ue>אני אוהב לכתוב באדום! טוב חברה אני מקווה שנהנתם ייב ייב

אה ועוד משהו היום בפעם הראשונה

היו לנו בפורום 11 דפים וזה בדרך כלל יפה 9 זה שיא אבל 11
........פששששששששש איזה יופי ודרך אגב תודה על התגובות מתה עליכם

רק שתדעו שאני לא עושה יותר שום

כלום בפורום אם ככה אתם מגיבים לי כל כך הרבה אוף איתכם זה לא פייר כבר פעם שניה שאני עושה את הסבוניה ואפחד לא מגיב לי כלום כלום כלום ואני דווקא עבדתי על זסה קשה אבל מתי שמישהו אחר עושה משהו כולם מפציצים אותה ממש מתה עלכם אחלה חבר'ה

זה 100מם, דנה../images/Emo70.gif

הפינה מאודיפה
רואים שמאוד השקעת בה, ובבקשה תמשיכי לעשות פינות בפורום, זה מאוד יפה

Ch00kAr GirL

New member
דנוניית יפה מאוווד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ולא כולם נמצאים בפורום עכשיוו.. חכי תכף יבואו התגובותת

איזה יפההההההההה../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

רק שלא ממש הבנתי את איך עושים סגול.... אבל לא משנה.... תסבירי לי במסנג'ר.....

למעלה