חיית בר היחידה
New member
הסבוניה../images/Emo103.gif
ברוכים הבאים לסבוניה שלי יש בסבוניה מספר פינות נורא נחמדות שימצאו חן בעינייכם אז יאלה בואו נתחיל חדשות: היום אני אלמד אתכם לכתוב בכחול הינה תקראו: אינדקס נושאים: הקדמה עקרון הכתיבה בכחול התו השקוף תוכן ההודעה קישורים מתוכן ההודעה 1 קישורים מתוכן ההודעה 2 כחול מודגש שילובי כחול | שחור במילה שילובי כחול | שחור בהודעה
הקדמה
|סגדש| מאמר זה עוסק בשאלה המטרידה רבים והיא איך לכתוב בכחול?. המאמר עוסק בשיטת התו השקוף.
עקרון הכתיבה בכחול
|סגדש| עקרון הכתיבה בכחול בנוי על העיקרון שאם כותבים מילה מסוימת, עושים אותה כקישור, ולוקחים חלק מהמילה ועושים אותו כקישור אחר - חלק של המילה נהיה כחול וחלק קישור. למשל, אם תכתבו את המילה הכחול, תקשרו את המילה הכחול ותקשרו את האות ה´, תצא לכם המילה ´הכחול´, רק שה-ה´ היא קישור, והכחול הוא כחול. בשיטה הזו, התו השקוף משמש כה, והמילה עצמה משמשת ככחול. אבל, אנו לא רואים את התו השקוף, וכך יוצא שאנו רואים לבסוף רק מילה כחולה.
התו השקוף
התו השקוף הוא הבסיס לכתיבת ההודעה בכחול. את התו השקוף שמים לפני המילה עצמה [עע עקרון הכתיבה בכחול]. כדי ליצור את התו השקוף צריך לפעול כך – לוחצים Alt, ובאותו זמן לוחצים על לחצני הספרות 0 2 5 4 [לקרוא מימין לשמאל] בצד הימני של המקלדת [ללא רווחים]. בשלב זה אמור להיות לכם תו שקוף שימו לב – את התו השקוף לא תראו בהודעה עצמה [שקוף או לא?]. בתו השקוף ניתן גם להשתמש ליצירת הודעה ללא כותרת.
תוכן ההודעה
כדי לכתוב בכחול, יש קודם כל לכתוב בתוכן את התו השקוף. מכיוון שלא רואים את התו השקוף, אדגים לכם על ידי האות |ת| כייצוג התו השקוף. רשמו בתוכן - |ת|מילה [כאשר מילה מייצג את המילה אותה אתם רוצים להכחיל]. עכשיו, עברו לשלב הבא.
קישורים מתוכן ההודעה 1|סגדש|
ב´קישורים מתוכן ההודעה 1 רשמו את המילה הכחולה כולל התו הכחול, ככה – |ת|מילה [כאשר מילה מייצג את המילה שאתם רוצים להכחיל]. בכתובת יש למחוק את ה Http:// .
קישורים מתוכן ההודעה 2
|סגדש| בקישורים מתוכן ההודעה 2 רשמו את התו הכחול בלבד, ככה –
. בכתובת יש למחוק את ה Http:// . בשלב זה החלק שבחרתם אמור להיות כחול. כחול מודגש |סגדש| להדגיש מילה כחולה זה ממש לא בעיה. פשוט, הדגישו את המילה המוכחלת כמו שאתם מדגישים כל דבר אחר. רק משהו אחד – את ה רשמו לפני התו השקוף. בצורה כזו – |ת|מילה והכחילו את המילה כמו כל מילה אחרת [ללא ה וה]. שילובי כחול | שחור במילה|סגדש| אם אתם רוצים לשלב במילה גם אותיות שחורות, וגם אותיות כחולות, עשו כך –
מילה. והכחילו אותה באותה צורה שאתם מכחילים מילה רגילה, רק שהפעם במקום ´מילה´, כתבו, למשל, ´מי´ [כאשר מי מציין את החלק המוכחל. אם תרצו להכחיל במילה חלק לא מההתחלה, עשו כך – מי
לה לבסוף זה אמור להראות כך שמי תהיה שחורה, ולה כחולה. שילובי כחול | שחור במשפט |סגדש| אם אתם רוצים לשלב במשפט גם מילים שחורות, וגם מילים כחולות, עשו כך – |ת|צליל בתוך |ת|מילה והכחילו את המילים צליל ומילה. שימו לב – תוכלו להכחיל רק שני מילים, ובקישורים מתוכן ההודעה השלישי רשמו |ת|. מה חדש: היום הצטרפו אלינו מלא אנשים חדשים יחסית ליום יום: אז יניב חזר הידד הי הצטרפה אלינו היום noagur היום הצטרפה גם מורן [incredebly charming] הצטרפה גם "נעמונת2" ואחרונות חביבות 'בטטות בע"מ'[שם נחמד] אז חבר'ה בוכה הבאה אני אנו חברי הפורום מקוים[מצפים] שתשתלבו מהר ותתמכרו ציק צק חוץ מכל האנשים החדשים היום הפורום חזר להיות תישע דפים אך הצבע לבנתיים לא השתנה אני מקווה שישתנה בקרוב אז יאלה חברה מי יודע אולי היו לנו בהמשך יותר דפים היום גילנו שיש בתפוז אתר לפורום שלנו ולסידרה עצמה אז כל מי שמעוניין הינה האתר אז הינה הסבוניה שלי הסתיימה לבנתיים ניפגש בשבוע הבא עם דברים חדשים בסבוניה שלי
ברוכים הבאים לסבוניה שלי יש בסבוניה מספר פינות נורא נחמדות שימצאו חן בעינייכם אז יאלה בואו נתחיל חדשות: היום אני אלמד אתכם לכתוב בכחול הינה תקראו: אינדקס נושאים: הקדמה עקרון הכתיבה בכחול התו השקוף תוכן ההודעה קישורים מתוכן ההודעה 1 קישורים מתוכן ההודעה 2 כחול מודגש שילובי כחול | שחור במילה שילובי כחול | שחור בהודעה