הסבה

• פותח הנושא yy578
  • פורסם בתאריך

yy578

New member
הסבה

שלום ברשותי תואר אשון במדעי המחשב. אני בוחן אפשרות לעשות הסבה לתחום משאבי אנוש/מיון עובדים/יעוץ ארגוני. איזה תחום עלי ללמוד? האם כדאי לי להמשיך ל MBA בהתמחות התנהגות ארגונית או שמה כדאי לי ללמוד מההתחלה BA במדעי ההתנהגות/פסיכולוגיה ולנסות אח"כ להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה חברתית? (אולי גם ישנן אפשרויות שפספסתי?) האם ההבדל בין שני המסלולים הנ"ל משמעותי? תודה

יעוץ ארגוני

אל תחום היעוץ הארגוני ניתן להגיע מתחומי לימוד שונים: 1. תואר שני בפסיכולוגיה ארגונית 2. תואר שני בסוציולוגיה (מגמת התנהגות ארגונית) 3. תואר שני במינהל עסקים (מסלול התנהגות ארגונית) 4. תואר שני בלימודי עבודה (קיים רק באוניברסיטת תל-אביב) 5. הנדסת תעשיה וניהול כבעל תואר ראשון במדעי המחשב הדרך הקצרה ביותר עבורך היא תואר שני במינהל עסקים.מסגרת ההכשרה מדגישה דברים יחודיים לה בנוסף על המשותף לכל. כך למשל בעל תואר שני במינהל עסקים בא עם מטען מקיף יותר מאחרים בתחום הכלכלי, מהנדס התעשיה עם מטען של ידע בתחומי הטכנולוגיה וכו'. ישנן מסגרות ו/או פרויקטים בהם יש שתוף פעולה ועבודת צוות של יועצים מדיסיפלינות שונות. בהתאם לאופי הפרויקט יכולה להיות גם מצד המזמין העדפה של יועץ מתחום זה או אחר.לעיתים במכרז ידרש "פסיכולוג מומחה ליעוץ ארגוני" או "הצוות יכלול מהנדס תעשיה -יועץ לניהול" וכו'.

למעלה