הסבה מקצועית

diel123

New member
הסבה מקצועית

שאלה למומחי התחום: אני בעל תואר ראשון בחינוך,לקראת סיום תואר שני במדעי החיים ולצערי יש מעט מאוד אופציות להתפרנס התחום זה כשכיר!! רוב המשרות הן חלקיות ושכר בסיסי ביותר... אני חושב לעשות הסבה מקצועית לתחום מחשבים ... לפני 4 שנים עשיתי קורס WEBMASTER מתוך כיף!, למרות שלא סיימתי אותו בגלל התואר השני.. היום אני חושב לקחת ברצינות את נושא המחשבים כקריירה. אין לי מגבלות בללמוד כל מקלוע..תכנות, רשתות... הייתי רותה לדעת באיזה תחום קיימת אפשרות טובה יותר להשתלב לאנשים אקדמאים שלא באו ממדעי המחשב....באחרונה המליצו לי על רשתו, תקשורת...? אשמח לקבל תגובות.

rakefetc

New member
הסבה- חובה!

היי הזדהתי מאוד כשקראתי את הפנייה שלך. אני מורה לתנ"ך ולשון, בעלת תואר שני בתנ"ך. התחלתי ללמד השנה, והמציאות המרה טפחה על פני. הייתי צריכה להילחם כדי להתקבל לחצי משרה, והמשכורת ממש (אבל ממש!!!) מביישת, שלא לומר מבזה. העבודה קשה מאוד ומתסכלת. גם אני שוקלת כעת הסבה מקצועית, והפעם למקצוע משתלם. חשבתי יותר בכיוון של הנהלת חשבונות, כי יש בזה עבודה. אם תדע על כיוון מדויק יותר בתחום המחשבים, אשמח לשמוע

הסבה

ברור שישנה העדפה לבעלי תואר ראשון במדעי המחשב, ובשנים האחרונות היו די כאלה שחיפשו משרה. כעת השוק בתהליך התעוררות וההערכה היא שיגבר בקוש בהדרגה גם לבוגרי קורסים. כאקדמאי אתה זכאי ללמוד במסגרת מסובסדת על ידי המדינה. נסה לברר מה מוצע שם כעת: 11/2004 מיועד לאקדמאים מובטלים ותיקים, ועולים. תעודת גמר משרד התעשיה המסחר והתעסוקה (העבודה לשעבר) שנה אחת מסלול יום תואר ראשון 02/5013111 יפו 224 התחנה המרכזית החדשה 94383 משרד התעשיה המסחר והתעסוקה, מחוז י"ם, לאקדמאים מרכז תעסוקה פרטי מסלול 12/2004 מיועד לאקדמאים מובטלים ותיקים, ועולים. תעודת גמר משרד התעשיה המסחר והתעסוקה (העבודה לשעבר) שנה אחת מסלול יום תואר ראשון 04/8619359 חסן שוקרי 5 33111 משרד התעשיה המסחר והתעסוקה, מחוז חיפה, לאקדמאים מרכז תעסוקה פרטי מסלול 11/2004 מיועד לאקדמאים מובטלים ותיקים, ועולים. תעודת גמר משרד התעשיה המסחר והתעסוקה (העבודה לשעבר) שנה אחת מסלול יום תואר ראשון 03/5265300 ברנר 19 63826 משרד התעשיה המסחר והתעסוקה, מחוז ת"א, לאקדמאים מרכז תעסוקה פרטי מסלול 12/2004 מיועד לאקדמאים מובטלים ותיקים, ועולים. תעודת גמר משרד התעשיה המסחר והתעסוקה (העבודה לשעבר) שנה אחת מסלול יום תואר ראשון 08/6269333 שדרות שזר31 בנין אושירה 84894 משרד התעשיה המסחר והתעסוקה, מחוז ב"ש, לאקדמאים מרכז תעסוקה

למעלה