הסבה מקצועית

pilpil3

New member
הסבה מקצועית

שלום לקוראים ולמגיבים, אני בן 35, מחפש להכנס לתחום המחשבים. קצת מפחד מכל הקורסים עם השמות הלא מוכרים. הציעו לי ללמוד SAP. זה רק 4 חודשים קורס שזה סבבה לי. השאלה היא האם המשכורות בהתאם? ואם כן אז אולי כבר כדאי לי ללמוד משהו רציני יותר? תודה רבה!! צחי

תשובה האם מדובר בקורס של לשכת העבודה או קורס אחר? כמה שעות מציע הקורס והאם מדובר בקורס מטמיע (מדריך) sap, מיישם sap או מתכנת sap?

pilpil3

New member
תודה על התשובה

מדובר על קורס הדרכת והטמעת מערכות SAP-ERP במכללת נס.

תשובה תשלום על קורס כזה הוא מעל 10,000 שקלים. השאלה היא אם יש לך רקע במחשבים או כלכלה, כי אם לא, לטעמי סיכויי ההשתלבות בשוק העבודה נמוכים. השכר למטמיעים אינו גבוה.

pilpil3

New member
שואל שוב במדויק יותר

שלום לקוראים ולמגיבים, אני בן 35, מחפש להכנס לתחום המחשבים. קצת מפחד מכל הקורסים עם השמות הלא מוכרים. הציעו לי ללמוד הדרכת והטמעת מערכות ERP-SAP במכללת נס. זה רק 4 חודשים קורס שזה סבבה לי. השאלה היא האם המשכורות בהתאם? ואם כן אז אולי כבר כדאי לי ללמוד משהו רציני יותר? תודה רבה!! צחי

rpz79

New member
צריך להזהר עם הקורסים ב"מחשבים"

הרבה מקומות תעסוקה יעדיפו היום בוגרים במדעי המחשב ומהנדסי תוכנה ויש כאלו בישראל כמו זבל על בוגרי קורסים. שאל אותם לגבי תעסוקה בסיום הקורס , עשה בעצמך סקר מי צריך מטמיע SAP-ERP והאם קורס כזה ללא ניסיון ו/או השכלה נוספים מספיקים בשביל להתמודד על התפקיד. המשכורת לתפקיד כזה היא יחסית מהנמוכה בשוק התוכנה ונעה בין 6-7 ברוטו תבדוק בכל טבלאות השכר מדריך/מטמיע. כדאי שתשאל את השאלה הזו בפורום עבודה בהייטק. בהצלחה

omegacollege

New member
לצחי שלום.

צחי שלום רב, האם ניתן לשוחח איתך בנושא באופן פרטי? תודה מראש.

למעלה