הסבה מקצועית

חברה8

New member
הסבה מקצועית

שלום, אני בעלת תואר ראשון ושני במשפטים. עו"ד במקצועי מזה כארבע שנים. מעוניינת לעשות הסבה מקצועית לתחום של יעוץ אירגוני / מנהל עסקים עם התחמחות ספציפית. הייתי שמחה לשמוע המלצות לגבי לימודים: האם לימודי תעודה או תואר? אילו תוכניות יכולות להתאים?... וכל המלצה בנושא תתקבל בברכה.תודה.

תשובה אני מציע לך לעשות תואר שני בייעוץ אירגוני (ואם הכיוון שלך הוא גם ניהול-אז תואר שני במינהל עסקים עם התמחות בייעוץ אירגוני). דרך אגב, למה עשית תואר שני במשפטים אם התחום לא ממש מעניין אותך?

חברה8

New member
הסבה מקצועית

את התואר השני עשיתי במקביל לתואר הראשון! מתשובתך אני מבינה שלימודי תעודה אינם מתאימים במקרה הזה או פחות עדיפים, האומנם?

תשובה מה הכוונה במקביל- לא דרשו שתסיימי תואר ראשון במשפטים לפני תחילת התואר השני. לימודי תעודה מתאימים גם כן, אבל פחות מתואר שני בתחום (וכמובן חשוב באיזה מקום את לומדת אותם).

חברה8

New member
הסבה

במקביל לסיום התואר וההתמחות, מספיקה זכאות לתואר ראשון. האם תוכל להמליץ לי על מקומות הן לתואר שני והן ללימודי תעודה :)

תשובה המלצות זה קצת בעיה בגלל עניין הפרסום, אבל באופן כללי- אם את לומדת לימודי תעודה, תעשי את זה תחת אוניברסיטה (לימודי חוץ של אונ' בר-אילן או חיפה). תואר שני בייעוץ אירגוני אפשר לעשות באונ' תל-אביב.

למעלה