הסבה מקצועית ?

ETI631

New member
הסבה מקצועית ?

שלום. אני בת 47. עזבתי מרצוני את עבודתי לפני כחודשיים לאחר 10 שנים במקום אחד. ובכלל כל חיי הבוגרים עבדתי ברצף. במקום עבודה האחרון עסקתי ברכש, אחראית שירות הלקוחות ובשלוש שנים אחרונות בעיקר כאשת מכירות שטח. עומדת לפני התלבטות. מה עלי לעשות ? האם הסבה להנה"ח? כמובן לאחר לימוד. בגילי ? האם אמצא עבודה בתחום ללא ניסיון? עיצוב תכשטים? אני מסוגלת להגדיר את מה שיעשה לי טוב ביום יום. חופשיות בעבודה. אדון לעצמי. דינמיות. אני רק לא מסוגלת לחשוב על המקצוע הנכון למעט אנשי מכירות. יעוץ קטן ?

ETI631

New member
עידכוןמ קצר

יש לי רקע כפי שציינתי ברכש, שירות ומכירות. אין לי תואר.\

בין עיצוב תכשיטים לניהול חשבונות

ההבדל הוא עצום!! זו עבודה שחוזרת על עצמה ודורשת ירידה לפרטים קטנים והשנייה דורשת יצירתיות, יוזמה וכולי. אם יש לך גישה ואפשרות להתחיל בעיצוב תכשיטים, הייתי ממליצה על זה. אך השאלה היא לא מה אני כאדם זר ממליצה לך אלא האם העיסוק בזה יהווה עבורך הגשמת שאיפות? ישנן שאלות רבות שאת צריכה לשאול את עצמ כגון: כמה שעות ביום אני רוצה לעבוד? באיזה סוג של ארגון? האם אני רוצה ללמוד תחום חדש כעת? לאן אני רוצה להגיע? אני כיועצת קריירה יכולה לעזור במתן השאלות אך התשובות נמצאות אצלך:)

bennyp22

New member
אם את רוצה הנהלת חשבונות אז אני ממליץ לך

לעשות הנה"ח סוג 1+2 זה רקע בסיס ומכיוון שבלי ניסיון אין לך עבודה רוב מודעות הדרושים דורשים ניסיון ממליץ לך לעשות קורס עבודה מעשית בהנה"ח אם את מהצפון אני יכול להמליץ לך על פרטיפ משרד הנהלת חשבונות שמעניק ניסיון מקבלת המלצה ולומדת תוכנות חשבשבת מיכפל שקלולית ופריורטי ממליץ לעשות גם SAP. מכיוון שיש הרבה מנהלי חשבונות של סוג 2+3 ממליץ לך לעשות חשבונאי בכיר מדופלם זה שווה השקעה אני עושה אותו עכשיו . זה עולה 14 אלף שח אם את רוצה חשב שכר בכיר בנוסף זה עוד 5000. עדיף לך לחסוך כסף אני עושה את זה . ולצבור ניסיון אצל משרד הנהלת חשבונות יש לך משרד משלך מה רע ? בלי אף אחד על הראש.

ברוכה הבאה

שלום לך בת 47 . ברוכה הבאה לצומת "אמצע החיים". דעי כי נשים רבות (ויש גם גברים) אשר מגיעים לתקופה זו ומוצאים עצמם שואלים שוב: "מה אעשה כשאהיה גדול?" לשאלתך, נראה מדבריך שמיצית את העבודה השוחקת, היבשה והלוחצת. אני מציעה לך לחפש בתוכך את התשובה זה נראה לי מעניין בהצלחה

למעלה