הסבה מקצועית

hilitp

New member
הסבה מקצועית

ערב טוב, אני קצת במצוקה בעניין התעסוקתי, ואשמח מאד לעזרתכם. אני בת 39, ובאה מתחום של משאבי אנוש. אני בעלת תואר ראשון במדעי ההתנהגות ותואר שני במנהל עסקים בהתמחות של התנהגות ארגונית. אני מרגישה שאני זקוקה לשינוי, וחשבתי על תחום של ניתוח מערכות מידע. האם קורסי ההסבה בתחום מותאמים גם לאנשים חסרי רקע לחלוטין בתחום המיחשוב? האם הגיל לא עלול להוות בעייה במקרה זה מבחינת העדפות השוק בהמשך? והכי חשוב - האם יש נישה אחרת בתחום המחשוב שבה אוכל להציע ערך מוסף בזכות הנסיון הקודם שלי? חבל לי שההשכלה והנסיון הקודם "ייזרקו לפח". תודה וערב טוב!
 

tut32

New member
הי הילית,

פירסמתי הודעה ממש "מעליך" ונראה שהמסלול והבעיה שלנו ממש דומים
גם אני הגעתי מתחום דומה לשלך וגם אני מחפשת דרך ומקווה שההשכלה שכל כך התאמצתי להשיג לא תתגלה כ"מוטעית"... בדיוק אתמול תהיתי אם התמחות בטכנולוגיות מערכות מידע במנהל עסקים תעניין ותקדם אותי לאיזה מקום... יש לי ידידה עם רקע בקולנוע שעשתה קורס בניתוח מערכות מידע והשתלבה בתחום המקצועי החדש שרכשה. ואולי היא תוכל לתת לך עיצה בדיעבד אם היא ממליצה על הקורס. מוזמנת ליצור איתי קשר ב- [email protected]
 

אור841

New member
הסבה מקצועית

הי הילית, גילוי נאות,אני אורלי, נציגת ג'ון ברייס הדרכה. ההשכלה הקודמת שלה בהחלט יכולה לעזור לך להיות BA - מנתחת מערכות עסקית. הן בזכות הכשרתך בתחום בהקשר הגורם האנושי והן לגבי ההכשרה בנוגע לתהליכים העסקיים. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, ולעולם לא מאוחר להסבה.... בהצלחה
 

hilitp

New member
הסבה מקצועית

הי אורלי, תודה על ההתייחסות. תשובתך מפתיעה אותי, שכן דווקא ב"ג'ון ברייס" אמרו לי שהקורס מיועד לכאלו שבאים מהתחום ובעלי רקע בתכנות, ולכן אין לי אפשרות להשתלב בו. המליצו לי במקום זה על הטמעת ERP.
 
למעלה