הסבה לרפואה

פבפ

New member
הסבה לרפואה

היי. כבר תקופה שאני חושב לעשות הסבה לרפואה ואני קצת מתלבט בנושא. אני אחרי תואר ראשון וחצי תואר שני בהנדסת חשמל (מממוצע מעל 90) והעניין המרכזי שגורם לי להתלבט הוא הגיל - אני בן 30. בדקתי את האופציות ונראה שאני זקוק במינימום לשנה של השלמות קורסים + שנה של מבחן GRE ועוד 4 שנים של לימודים. כלומר לסטאז אני נכנס בגיל 36, להתמחות בגיל 37. כמה זה ריאלי ? כמה מתמחים בני 37 אתם מכירים ? האם יש דרך לקצר הליכים ? מה לגבי חיים אישים (משפחה, פרנסה וכו') ?
 

BBN3

New member
מה עם ה6 שנתי? להנדסת חשמל התנאים לא נמוכים,

אם אתה עומד/ צריך שיפורים קלים כדי לעמוד בתנאים ל-6 שנתי אני ממליץ לך לנסות. ה-4 שנתי הוא לא דרך קיצור, ובייחוד לא למי שלא עשה את קורסי הליבה בתואר שלו. אם יש לך ממוצע כה גבוה אני מניח שתוכל ללא יותר מדי תסבוכות לשפר את נתוניך, אם אתה אכן צריך לעשות כן.
 

פבפ

New member
זה אומר לעשות פסכיומטרי מחדש לא ?

עשיתי פסיכומטרי בכיתה יא כלומר לפני 14(!) שנה ואז ת'כלס לא קיבלתי כזה גבוה - 661 (אבל עם ממוצע 116 בבגרויות לא הייתה לי בעיה להתקבל לחשמל).
האם יש הקלות בקבלה ל6 שנתי לבעלי ממוצע גבוה?
 

talt6

New member
אפשרויות

היי , הייתי ממליצה לך לברר גם על ה6 שנתי. יש כל מיני אפשרויות קבלה עם תואר. ואם אתה עם ממוצע גבוה ואפילו בתואר שני יכולה להיות שתוכל לבקש בקשה חריגה בלי פסיכומטר. בכל מקרה שווה לנסות גם את הכיוון הזה. (צרפתי תמונה של הפרטים למשל בתל אביב בקבלה על בסיס תואר.)

 

guli467

New member
הסבה לרפואה

היי, הייתי במצבך, אני אחרי התואר השני, בן 34 נשוי+2 והחלטתי שעדיין לא מאוחר מדי. מנסה להתקבל לשנת הלימודים הקרובה.
אין ספק שיש לכך השלכות מרחיקות לכת על חייך וחיי הסובבים אותך, אבל אם זה מה שאתה רוצה, הדברים יסתדרו...אני מאמין שעדיף לנסות ומקסימום לחזור חזרה מאשר להתחרט על כך שלא ניסית.
 
למעלה